Primul lucru pe care l-a făcut Raluca Bădulescu după ce a confirmat noua relație. Are legătură cu aspectul feței!

Raluca Bădulescu a anunțat la începutul verii că ea și soțul ei divorțează după 13 ani de relație și 6 de căsnicie, iar zilele trecute a confirmat că este implicată într-o nouă relație sentimentală. Noua etapă a vieții sale pare să o impulsioneze să acorde o grijă suplimentară aspectului său estetic. După o perioadă de schimbări radicale în viața sa privată, Raluca este acum pregătită să radieze din toate punctele de vedere, astfel că a revenit, după mult timp, la medicul chirurg estetician Iancu Morad pentru a găsi o soluție pentru a avea un ten cu aspect mai proaspăt.

Întrucât că a slăbit mult în ultima perioadă, fapt ce are, de multe ori, efecte nadorite asupra fermității pielii de la nivelul feței, Raluca a apelat la medicul chirurg estetician Iancu Morad pentru un tratament minim-invaziv ce are ca scop tratarea pielii lăsate și reconturarea mandibulei, totul fără operație.  Este vorba de procedura de face contouring, realizată cu cristale de calciu pentru rezultate spectaculoase și de durată. În aceeași ședință, medicul Iancu Morad a temperat și ridurile nasolabiale pronunțate generate, la rândul lor, de scăderea în greutate.

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult. Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație. Trăiesc o perioadă special a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani, declară Raluca Bădulescu.

Procedura de Face Contouring este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice în România în ultimul an. Are scopul de a elimina depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și de a reface conturul mandibular, accentuând și întinerind trăsăturile feței, fără a fi nevoie de operație, anestezie sau perioadă de recuperare.

„Din cauza trecerii anilor, dar și atunci când slăbim mai multe kilograme, linia mandibulară se lasă. Trăsăturile nu mai sunt atât de ferme și apare aspectul îmbătrânit al feței. Putem corecta aceste probleme printr-un tratament injectabil simplu cu acid hialuronic sau cristale de calciu. În cazul Ralucăi am ales cristalele de calciu pentru că oferă rezultate de mai lungă durată și o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile”, declară medicul Iancu Morad (Luxury Aesthetics).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.