Prima eliminare de la “Razboinici”: Calin Novacescu a parasit concursul Exatlon in aplauze

Prima eliminare de la “Razboinici”: Calin Novacescu a parasit concursul Exatlon in aplauze.  Dupa ce in echipa Faimosilor si-a facut aparitia o noua concurenta, antrenorarea de fitness Roxana Vancea, acestia s-au redresat si au castigat pentru prima oara protectia in fata eliminarilor. Pusi in fata primului duel in acest sezon, Razboinicii au avut de facut o alegere dificila – pe cine sa trimita acasa.

 Prima eliminare de la “Razboinici”: Calin Novacescu a parasit concursul Exatlon in aplauze. Duelul dramatic si plin de adrenalina intre Calin Novacescu si Doru Mesesan, in lupta pentru protectia in fata eliminarii din concurs, s-a dat pe un traseu dificil, cu obstacole care i-au pus in dificultate pe cei doi Razboinici.

Incurajati de pe margine de colegii din echipa, cei doi s-au imbratisat la fiecare start al cursei sportive. Desi nu au fost diferente mari pe traseu intre cei doi, Doru Mesesan a prins mai rapid tehnica de a arunca discurile la finalul probei. Momentul victoriei a adus cu sine si lacrimi, atat din partea celor doi concurenti care s-au luat in brate, cat si din partea coechipierilor, aflati pe margine si care nu isi puteau stapani lacrimile.

Romania fost aseara cu ochii pe cea mai iubita competitie sportiva, “Exatlon”, in unul dintre cele mai importante jocuri ale saptamanii, cel al eliminarii din concurs. Reality-ul a plasat Kanal D, pe intreaga durata de difuzare, pe primul loc la nivel national, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Incepand de miercuri, “Exatlon” va fi difuzat la Kanal D de la 19:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.