Parfumurile D&P mai aproape de tine, acum si in magazinul online

Parfumurile D&P mai aproape de tine, acum si in magazinul online. Da, gasesti peste 80 de variante de parfumuri D&P la un click distanta. Fie ca preferi o esenta florala, orientala, citrica, cyphre, lemnoasa, aromatica, acum poti face comanda simplu si usor pe  www.dpparfum.ro . Formulele sunt de o calitate și persistență deosebită.

Parfumurile D&P mai aproape de tine, acum si in magazinul online. Eu am un parfum oriental vanilat, cod Y4.

Îmi place foarte mult. Piramida olfactiva este bogata: floare de portocal, para, piper roz (note de varf), cafea, iasomie, lemn dulce, migdale amare (note medii), iar baza este compusa din cedru, patchouli, vanilie.

Parfumurile D&P, preferate de milioane de români în ultimii 14 ani, pentru calitatea și prețul lor accesibil, pot fi achiziționate acum și online. Disponibile în varianta Eau de Toilette (100 ml sau 50 ml) și Deo Body Spray (150 ml), produsele D&P pot fi cumpărate și pe www.dpparfum.ro.

Lansarea magazinului online are loc în urma cererii considerabile din partea publicului de pe tot teritoriul României, care putea achiziționa până acum produsele doar din magazinele prezente în București, Brașov, Baia Mare, Botoșani, Buzău, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Iași, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște și Sibiu.

D&P sunt printre cele mai apreciate produse de tip Eau de Toilette și Deo Body Spray din România, iar pe paginile de socializare D&P există o comunitate puternică de consumatori fideli.

Calitate testată după norme UE și standarde IFRA

Brandul D&P a fost lansat în 1999 în Ankara, Turcia, și este prezent în 37 de țări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Turcia, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria și, din 2004, în România.

Produsele sunt realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări din Uniunea Europeană, după norme UE și la standarde IFRA (International Fragrance Association), iar apoi sunt îmbuteliate în Ankara (Turcia), conform reglementărilor cosmetice CE, și distribuite în 37 de țări.

Prețuri accesibile neschimbate din 2004!

Succesul de care se bucură la nivel internațional este datorat unei rețete simple: parfumuri de foarte bună calitate, într-o gamă extrem de variată, la prețuri pentru orice buzunar.

În România, compania a reușit ca, de peste 14 ani, să păstreze aceleași prețuri accesibile: Eau de Toilette 50 ml – 60 lei, Eau de Toilette 100 ml – 85 lei, și Deo Body Spray 150 ml – 20 lei.

În plus, pe www.dpparfum.ro sunt disponibile și ofertele promoționale extrem de avantajoase, cum este, spre exemplu, Setul Promo, ce include un Eau de Toilette (50 ml sau 100 ml), un Deo Body Spray și două Eau de Toilette a câte 30 ml, cu un avantaj la preț de 80 de lei.

“Ne-am propus să le oferim tuturor ocazia de a purta cu bucurie un parfum bun, de o persistență deosebită, care să fie, în același timp, accesibil ca preț. Considerăm că oricine are dreptul de a explora, zi de zi, frumusețea universului mirific al parfumurilor D&P, fără ca acest lucru să reprezinte un efort financiar major”, declară reprezentantul exclusiv D&P pentru România.

Esența contează

Pentru a reuși să mentină prețurile la un nivel accesibil, parfumurile D&P sunt comercializate în sticle standard, punându-se accent pe calitatea conținutului acestora. Astfel, pentru 60 lei, respectiv 85 lei, beneficiezi de parfumuri realizate din esențe conforme standardelor internaționale, testate periodic (prin procedura Cosmetovigilance) ce verifică si dovedește calitatea ingredientelor și siguranța lor în folosirea de zi cu zi.

“Credem că atunci când ești atent la cheltuielile zilnice și îți place să faci alegeri chibzuite, ajungi să înțelegi de ce acest concept D&P a devenit atât de apreciat inclusiv în țări foarte dezvoltate, printre care Marea Britanie, Germania, Austria și Franța. Suntem prezenți de peste 14 ani pe piața din România, prin mai mult de 50 de magazine, și acum și online, și ne bucură nespus de mult fidelitatea publicului nostru și mesajele de apreciere pe care le primim zi de zi. Parfumurile D&P vor fi întotdeauna o soluție minunată atunci când doriți să le oferiti inclusiv celor dragi un semn de apreciere și recunostință”, declară reprezentantul distribuitorului autorizat al D&P România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.