Pandora lanseaza colectia de primavara

În această primăvară, lasă-ți lumea să înflorească cu modele care evocă bucuria și frumusețea florilor. Cele mai recente piese care se alătură colecției Pandora Garden celebrează florile care revin în fiecare primăvară, oferindu-ne speranță și amintindu-ne de minunile naturii.

Adaugă un element jovial oricărui look de primăvară cu aceste inele delicate, elegante și talismane noi.

Noutatea sezonului este reprezentată de talismanele Margaretă violet, completarea perfectă a stilurilor Margaretă roz. Fie că suprapui inele sau combini talismane în diferite culori pe brățara sau colierul preferat, există modalități nesfârșite de a purta puterea florilor.

„Această colecție se referă la reconectarea copilului interior”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors Pandora. „Prin măiestria meșteșugului și atenția la detalii în email, am putut sublinia frumusețea fizică a margaretei”.

Poartă o amintire a miracolelor mici, de zi cu zi, cu aceste stiluri fermecătoare care surprind magia, misterul și speranța primăverii.

Inelele cu margarete prezintă pietre strălucitoare în centrul fiecărei flori și sunt create pentru a fi suprapuse.

Petalele Talismanului margaretă roz sunt pictate manual cu email pentru a obține efectul ombré care se completează perfect cu Pandantivul Pandora O.

Disponibile în violet pentru prima dată în acest sezon, noile Talismane Margaretă violet creează noi stiluri colorate.

#SomethingAboutYou #PandoraGarden

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.