Pandora a lansat colectia Pandora Icons

Pe măsură ce Pandora reflectă la cei 20 de ani de când își ajută fanii să își spună poveștile prin bijuterii, începând cu brățara originală cu talismane, Pandora Moments, brand-ul sărbătorește această aniversare prin lansarea a noi piese elegante pentru una dintre colecțiile sale de bază. Unde începe povestea Pandora pentru o clientă, colecția Pandora Icons oferă toate stilurile unice de brățări și pandantive Pandora O ca pânză pentru împărtășirea premierelor memorabile și captarea momentelor prin talismane pline de semnificație.

În septembrie, noile modele vor evidenția elementele iubite, distinctive ale brățărilor în noi moduri printr-o varietate de bijuterii în premieră, inclusiv o nouă brățară cu lanț clasic, cu un mecanism de închidere inedit.

Lanțul clasic (lanțul de tip șarpe) este caracteristica definitorie a brățării originale Pandora Moments. Ca parte din acțiunile sărbătoririi celor 20 de ani, echipa de design Pandora s-a concentrat și pe reinventarea acestui lanț și găsirea de alte modalități de a aplica modelul pe noile brățări, talismane, pandantive, cercei și inele. Rezultatul este o gamă de bijuterii frumoase, purtabile, care sunt moderne, dar atemporale, diferite și versatile.

Noua brățară Pandora Moments T-Bar cu lanț clasic se potrivește cu un alt sistem de tip bară T, care are tot modelul lanțului clasic sau de șarpe. Ambele brățări oferă noi modalități pentru clientele Pandora de a se auto-exprima prin propriul stil.

„Noile bijuterii sunt exemple perfecte ale angajamentului Pandora de a dezvolta mereu creații care atrag privirea, în strânsă legătură cu meșteșug de înaltă calitate și tehnici de fabricație foarte moderne”, au declarat directorii de creație Pandora, A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo. „Suntem mândri de funcțiile de design de ultimă generație pe care le-am implementat, incluzând o nouă închidere de brățări elegante și sigure, în toate metalele, pavé, pentru a crea o declarație prin contrast”.

#SomethingAboutYou

#PandoraIcons

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.