Nutriționistul Gianluca Mech a prezentat oficial în România gustările Glicemic Friendly. Cum putem mânca biscuți și ciocolată ținând glicemia sub control și fără să ne îngrășăm.

Nutriționistul italian Gianluca Mech a prezentat oficial în România noua linie de produse „Glicemic Friendly” ce face parte din Dieta Tisanoreica, protocolul său patentat de echilibrare a greutății și a glicemiei, și de limitare a consumului de zahăr, gluten, carbohidrați și aditivi alimentari.

Gama include variante sănătoase ale unor preparate și gustări care, în mod normal, ar duce la acumularea de kilograme în plus, ar deregla echilibrul glicemic și nu ar fi indicate pentru diabetici.

Dieta Tisanoreica, fito-ketogenică, deține două brevete internaționale și cel mai mare număr de publicații stiințifice din lume.

Având la bază un istoric de 110 ani al companiei și decenii de studii aprofundate, Gianluca Mech vine în ajutorul persoanelor cu program zilnic încărcat oferindu-le opțiuni sănătoase în locul meselor sau al gustărilor nesănătoase din comerț.

A conceput astfel gustări și dulciuri delicioase utile celor care vor să slăbească ori să își mențină silueta, pentru diabetici sau pentru cei care țin o dietă ketogenică: biscuiți, croissante, cremă de ciocolată, brioșe, grisine, batoane de ciocolată, alune în ciocolată amăruie, praline, toate fără zahăr, conservanți, cu foarte puțini carbohidrați, în cantități atent controlate pentru a ține locul unei singure gustări. Produsele sunt disponibile și în România pe www.gianlucamech.com.ro.

Vedete cunoscute din showbiz, precum Simona Pătruleasa, Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Amalia Enache, Andreea Perju, Ellie White, Ilinca Obădescu, campionul olimpic la canotaj Marius Cozmiuc, l-au cunoscut personal pe nutriționistul italian Gianluca Mech și au testat produsele Glicemic Friendly, incluzându-le deja în alimentația lor zilnică.

La întâlnirea cu Gianluca Mech, vedetele au gustat și deserturi precum tiramisu ori profiterol, realizate din ingredientele naturale ale liniei nutriționistului, fără a conține zahăr, făină sau conservanți.

La nivel internațional, produsele Gianluca Mech au fost și sunt consumate de staruri de top din Italia, dar și de Monica Cruz, Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Dieta Tisanoreica lansată de Gianluca Mech reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic, bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale, fiind acum și „Glicemic Friendly”.

„Sunt foarte mulți oameni care încearcă să stea cât mai departe de zahăr, atât pentru a-și proteja silueta, cât mai ales, sănătatea și să și țină glicemia sub control. Am derulat studii amănunțite pentru a găsi formula perfectă pentru a avea produse delicioase, care nu cresc nivelul de zahăr din sânge. Am înlocuit făina tradițională cu amidon rezistent. Acesta contribuie chiar la reducerea glicemiei postprandiale, de după masă.

Aceste produse sunt concepute pentru exigentele noastre din prezent, mai exact să mâncăm ceva care ne face plăcere la gust, dar care nu ne afectează sănătatea și silueta.

Aceste produse sunt indicate și pentru alte probleme care nu țin neapărat de dietă. De exemplu, efectul pozitiv al acestui protocol al dietei în cazul sindromului ovarelor polichistice, o problemă din ce în ce mai întâlnită și care este prima cauză de sterilitate. Apoi, studiile au arătat legătura între un nivel mare al glicemiei și vulnerabilitatea la infecții, inclusiv la COVID-19.  

Deci produsele ne ajută nu doar să slăbim, ci și să trăim bine mâncând bine. Produsele pot fi consumate zilnic. Mă bucur că acum le putem distribui și în România. Se pot comanda online pe www.gianlucamech.com.ro”, a declarat nutriționistul Gianluca Mech.

Cornuri și biscuiți Glicemic Friendly

„Am aplicat rețeta Glicemic Friendly pentru multe tipuri de alimente care, îmi mod normal, ar fi pline de zahăr și nu ar fi indicate celor cu diabet sau care vor să slăbească. Așadar, avem cornuri, biscuiți cu diferite arome, brioșe, praline, mini fursecuri, alune învelite în ciocolată, și multe altele, fără conservanți sau înlocuitori novici ai zahărului”, explică Gianluca Mech.

Ce înseamnă amidon rezistent?

Amidonul este un carbohidrat format din diferite molecule de glucoză. Odată ingerată, o fracțiune din acesta – amidonul rezistent – părăsește intestinul subțire fără a fi digerat și aproximativ 10% ajunge în intestinul gros unde, împreună cu alte fibre, acționează ca un prebiotic. Denumirea de „rezistent” derivă din faptul că organismul nu îl poate digera și, prin urmare, comportamentul său este foarte asemănător cu cel al fibrelor.

La fel ca fibrele, amidonul rezistent are mai multe funcții benefice pentru organism, deoarece stilumează procesul digestiv, are o acțiune prebiotică, oferă senzația de sațietate și contribuie la reducerea glucozei din sânge după masă.

Cui de adresează produsele Glicemic Friendly?

„Produsele Tisanoreica Glicemic Friendly pot fi consumate de persoanele supraponderale sau cele care își doresc să își mențină greutatea în anumite limite. De asemenea, de persoanele care doresc să urmeze o dietă cu indice glicemic scăzut, de cei care respectă un protocol dietetic (chiar și în fază ketogenică). Ele se adresează până la urmă oricui dorește o gustare care să fie delicioasă și sănătoasă în același timp”, spune nutriționistul Gianluca Mech.

Ce este Dieta Tisanoreica?

Dieta Tisanoreica reprezintă un program de nutriție fito-ketogenic bazat pe alimente concepute din ingrediente 100% naturale. Are la bază ingrediente cu un conținut redus de carbohidrați, iar alimentele sunt gândite pentru a imita cât mai bine aspectul și gustul celor obișnuite, bogate în carbohidrați. Include supe, omlete, pâine, pizza, ciocolată, biscuiți, criossant, brioșe, băuturi calde sau băuturi proaspete din fructe.

Nutriționistul Gianluca Mech deține secretul acestei diete, un secret păstrat de multe generații în familia sa. Produsele sunt disponibile și în România, pe www.gianlucamech.com.ro

Protocolul Tisanoreica

Pentru a oferi rezultate vizibile și sănătoase în scăderea în greutate, Gianluca Mech a conceput și protocoale ușor de urmat de oricine, sub forma unor kit-uri de produse ce pot fi consumate pe o perioadă limitată, de 3 zile, 7 zile, 8 zile, având la bază produse naturale din gamele Deccotopia și Tisanoreica. 

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști la nivel internațional. A lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității. Campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.