Nu ratati Festivalul Femeii la Casa Ghica

O explozie de activități diverse încânta, timp de 3 zile, fiecare familie bucureșteană. Vizitatorii targului pot să își aleagă stomatologul, să se înscrie la medicul de familie, dar și să învețe despre descântece românești străvechi, ierburi de leac și uleiuri esențiale. În același timp, pot explora citirea feței, astrologia, feng-shui și constelațiile familiale, pot învăța să-și facă bijuterii, iar, la final, pot gusta ciocolata premiată internațional, tot la Festivalul Femeii.

“A doua ediție a evenimentului “Tandrețuri și Finețuri” pune în lumina reflectoarelor femeia, bucuria de a fi femeie și tot ce ar putea sa aducă un plus de relaxare în viața noastră cotidiană. De la bijuterii, cosmetice, haine, medicină de familie și uleiuri esențiale la ateliere de feminitate, astrologie, constelații familiale și leacuri străvechi. Practic ne-am dorit să organizăm încă un eveniment de suflet, dar care să cuprindă mai multe segmente, nu doar ciocolata. Am pornit de la un eveniment de răsfăț si am extins conceptul de răsfăț către bucurie reală, cu un focus mai accentuat pe partea de ateliere și workshopuri gratuite, pe experiențe senzoriale si extrasenzoriale. În esență, orice femeie își poate cumpăra ceva pentru sufletul ei și poate merge gratuit și la ateliere de dezvoltare personală, coaching sau manufactură de bijuterii.” (Adina Istrate, organizator)

Cel mai mare ou de ciocolata din România

Boem Atelier a pregătit, pentru perioada Sărbătorilor de Paști, cel mai mare ou de ciocolată cu umplutură din Romania. Acesta va avea 1 metru și jumătate și peste 25 de kilograme și va fi servit în cadrul evenimentului copiilor ce vor fi prezenți la festival sâmbătă, la orele 12:00 .

Pe lângă acesta, Corinne Chocolat va susține zilnic ateliere de pictură în ciocolată pentru copii, astfel încât părinții să se bucure de cumpărături și workshop-uri.

Demonstratii și ateliere

 • Constelații Familiale si NLP- rezolvarea conflictelor, prezintă Valentin Cumpănici
 • Secretele chipului: introducere în face reading, prezintă Corina Chelaru de la Healing Wisdom.
 • Feminin, sacru, împământat, prezintă Andreea Ionescu
 • Bijuteria: Cercei din argint cu amprentă de ciocan, prezintă Galeriile Voicu
 • Feng Shui: Casa este oglinda destinului, prezintă Marius Ungureanu
 • Arta Frumosului: ritual de îngrijire și machiaj, prezintă Ciprian Mitran
 • Atelier de Feminitate: Eliberează-te de tot ceea ce te ține pe loc, prezintă Alice Andreea Ene
 • Boluri tibetane, de cristal, tobă șamanică și voce, prezintă Cătălin Marinca
 • Arta Respirației: Echilibru și Armonie cu Soma Breath, prezintă Bogdan Bănculescu
 • Aromoterapie: Atelier practic, prezintă Ana Maria Picu
 • Realizare și decorare tablete ciocolată și pictură de ciocolată by Corina Ifrim-Dragulinescu

„Vizitatorii care vor să bucure doamnele din viața lor și vizitatoarele care se valorifică pe ele însele se vor regăsi aici. Cred că este momentul ca femeile să strângă rândurile și să vorbească despre ce le interesează cu adevărat în văzul lumii, în Centrul Bucureștiului, nu în ateliere izolate.” (Andreea Ilina, organizator).

Festivalul Femeii, eveniment marca Tandrețuri și Finețuri, se va desfășura între 19 și 21 aprilie, la Ghica House, din centrul vechi al Bucureștiului.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.