Nu rata BeHealthy București Festival

Cei mai iubiți antrenori și instructori World Class va așteaptă cu super sesiuni de antrenamente, Yoga energizantă, ZumbaFest, antrenamente funcționale, clase surpriză, totul pe beat-uri care dau dependență sambata, 29 septembrie, in parcul Titan.

#BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class România este cel mai amplu eveniment urban dedicat fitness-ului și sănătății. Vino cu familia și toată gașca de prieteni să vă luați cea mai sănătoasă porție de sport și mișcare în aer liber.


Va fi o zi electrizantă, în care  energia #BeHealthy va fi la cote maxime. Veti putea să va testezi limitele la maratonul de cycling, să acceptati provocarea concursurilor cu premii și să va măsurati  puterile în competiția Move-On Challenge.

Distracție, muzică, surprize, dar  și instrucție cu cel mai aprig regiment de antrenori personali World Class la Boot Camp-ul Under Armour.

Pentru cei mici, exista zona #BeHealthyJunior cu activități dedicate lor. Nu vor lipsi, bineînțeles, surprizele din partea partenerilor, car va vor da energie pentru o zi întreagă de sport și mișcare.

Pentru înscrieri și mai multe detalii accesează http://behealthy.worldclass.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.