Noutati de la Sanosan! Apa micelara si spuma de curatare pentru pielea delicata a bebelusilor

Sanosan este alegerea ideală pentru îngrijrea pielii sensibile a bebelușului. Toate produsele Sanosan conțin exclusiv ingrediente active, adaptate nevoilor delicate ale pielii lor. Formula are în compoziție doar ingrediente benefice, fără parabeni, siliconi sau uleiuri minerale.

După relansările de anul trecut pentru subgamele MAMA și KIDS (copii mai mari), Sanosan continuă să îmbunătățească constant rețeta produselor și a diversificat gama cu două noi articole pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor.

Apa micelară de curățare este destinată să curețe cu blândețe fundulețul și întreaga zonă a scutecului, dar și fața. Conține un mix între apă de înaltă puritate a lacurilor din munții Germaniei și ingrediente valoroase, precum uleiul de măsline din cultură organică, proteină de lapte și pathenol. Compatibilitatea cu ochii e testată clinic.

Spumă de curățare cu extract de măsline organice și proteine din lapte este un alt articol destinat curățirii pielii și părului bebelușului. Folositor în deplasări, nu necesită clatire, ci este suficientă, după întrebuințare, folosirea șervețelelor umede. Formula conține substanțe de curățare delicate, ce protejează stratul hidroliptic al pielii copilului, fiind ideal pentru spălarea zonei fontanelelor.

Gama este completată cu: gel de duș pentru păr și corp – produsul vedetă al gamei (acum și în varianta accesibilă la 100 ml), cremă de îngrijire și hidratare (care are și rolul de a „curăța”pielea de iritații datorate frecării mecanice și a transpirației în zonele cutanate), șampon și săpun.

Cu Sanosan atât micuțul, cât și mama sunt tratate cu maximum de grijă!

SANOSAN se găsește în farmacii, magazinele specializate pentru copii, drogherii, precum și supermarketurile MEGA IMAGE din întreaga țară. Gama se regăsește si online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Mai multe informații găsiți pe: www.sanosan.com.ro

2 răspunsuri la Noutati de la Sanosan! Apa micelara si spuma de curatare pentru pielea delicata a bebelusilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.