Noutati de la Sano! Detergent de pardoseli care indeparteaza gandacii si degresant spuma cu parfum de lamaie

Vestile bune legate de curatenie vin de la Sano. Si asta pentru ca exista pe piata un detergent de pardoseli, care nu numai ca le lasa curate si cu miros fresh, de lamaie, dar tine departe vizitatorii nepoftiti: gandacii!!!

Cred ca nu se poate sa ai un cosmar mai mare decat sa te surprinda in casa, pe terasa sau balcon, prezenta unei insecte, oricare ar fi ea. Ati spune ca singura solutie ca sa nu ai parte de surprize neplacute este sa ai tot timpul casa luna. Da, dar sunt situatii cand nu e de ajuns sa ai curatenie si atunci apelezi la solutii de indepartare a nesuferitilor cu mai multe picioruse.

Si ca sa trec la subiect, vreau sa va aduc in atentie o solutie eficienta si practica, pe care am descoperit-o recent. Detergentul pentru podele Sano Floor Plus ține la distanță gândacii. Acesta se dizolvă în apă, iar parfumul produsului alunga insectele lăsând în încăpere un miros plăcut de lămâie. După uscarea zonelor curățate totul este sigur atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie.

Important: detergentul este avizat de Ministerul Sănătății și nu contine pesticide.

Practic, Sano este un ajutor de nadejde pentru curatenie, dar si un inamic puternic pentru gandacei si alte insecte nesuferite. Sano Floor Plus este disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml. Sano Floor Plus poate fi procurat din majoritatea magazinelor.

Descoperă colecția Sano Floor Plus AICI iar portofoliul de produse Sano AICI

P.S: Nu, nu a facut Peppa Pig podelele luna cu Sano Floor Plus !!! Doar ca fiind personajul preferat de desene animate al fiicei mele este omniprezent in casa si practic este imposibil de gasit un locsor din care sa o scot din cadru pe Peppa Pig! 😛

#SanoFloorPlus #SanoPlusPodeleEgalLove

Si tot la capitolul curatenie, Sano mai are un aliat de nadejde pentru ca bucataria sa ramana impecabila. Este vorba despre Sano Forte Plus Lămâie, un degresant spumă care are nevoie de doar 2-3 minute pentru a dizolva chiar și cele mai dificile grăsimi. La mine a trescut testul in ceea ce priveste aragazul si cateva tavi. Degresantul poate curata rapid si fara inmuiere suprafete medii si mari, precum peretii de ceramica sau cuptorul. Pont: Curata si lasa in urma un parfum fresh, de lamaie!

Este ușor de folosit iar concentrația mare de sodă caustică asigură îndepărtarea grăsimii chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Sano recomandă efectuarea unui test de rezistență a culorii sau a suprafeței prin pulverizarea produsului pe un colț ascuns precum și folosirea mănușilor de menaj în timpul utilizării produsului.

Disponibil în ambalaj de 750 ml, Sano Forte Plus Lămâie poate fi procurat din majoritatea magazinelor. Descoperă colecția Sano Forte Plus AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.