O noua destinatie de shopping: primul magazin Victoria’s Secret în România

O noua destinatie de shopping: primul magazin Victoria’s Secret în România. Cel mai sexy brand din lume a ajuns în sfârșit în România. În parteneriat cu Millenium Pro Design, Victoria’s Secret și-a deschis porțile la finalul acestei veri în zona duty free a Aeroportului Internațional Henri Coandă din București – plecări internaționale.

 O noua destinatie de shopping: primul magazin Victoria’s Secret în România. Primul magazin cu care Victoria’s Secret își extinde aspirațiile internaționale în România oferă selecții din iconicele colecții de lenjerie intimă care au adus brandului recunoaşterea globală. Rescriind legile atracției sub motto-ul „Confidence is the new sexy”, parfumurile multi-premiate ale mărcii, best-sellers precum BOMBSHELL, BOMBSHELL SEDUCTION, TEASE, LOVE, ANGEL GOLD, EAU SO SEXY, SCANDALOUS, CRUSH sau VS NIGHT încununează gama de produse disponibile în aeroport, alături de loțiunile și apele de corp complementare.

Li se adaugă articole de beauty, travel și accesorii în tendințe ce aduc un plus de strălucire vacanțelor cu stil. Începând din această toamnă, călătorii se vor putea bucura de noi colecții: lenjerie de noapte Victoria Sleep și articole Victoria Sport, o colecție funcțională, dinamică.

Fidel conceptului global Victoria’s Secret transpus în peste 1000 de locații la nivel mondial, spațiul dedicat din Aeroportul Internațional Henri poartă amprenta consacrată a brandului, de un sex-appeal incontestabil. Designul întunecat, dramatic, cu accente glam conferite de mobilierul de cireș negru, e completat de proiecții video ale extravagantului „Victoria’s Secret Fashion Show”, cel mai urmărit eveniment fashion din lume. Cu o audiență de peste 800 de milioane de privitori, „Victoria’s Secret Fashion Show” este o producție-gigant, cu costuri de peste 26,4 milioane USD doar în 2017 (de 100 de ori mai scump decât media per industrie). Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Helena Christensen, Chanel Iman sau Heidi Klum se numără printre supermodelele care au defilat de-a lungul timpului ca Victoria’s Secret Angels.

Cristian Negoiță, Director General Millenium Pro Design: „Tratativele pentru aducerea brandului în România au durat aproape un an de zile. Cu Victoria’s Secret, continuăm strategia noastră de expansiune, cu noi și noi branduri pe care le adăugăm în portofoliul operat de Millenium Pro Design. Este un pas important și ne bucurăm că putem răspunde astfel cerințelor complexe ale consumatorilor, oferindu-le o experiență de shopping la standardele cele mai înalte.”

De la colecții fashion iconice, parfumuri și produse de îngrijire corporală de prestigiu până la asocieri cu supermodele celebre și defilări de modă cu ecou în întreaga lume, Victoria’s Secret domină, la nivel global, piața de lenjerie intimă și produse de frumusețe. Brandul a fost fondat în 1977 în San Francisco, California, de soții Roy și Gaye Raymond. Numele a fost inspirat de designul magazinului realizat de Gaye Raymond în stilul epocii victoriene. Brandul se adresa inițial bărbaților care voiau să cumpere lejerie intimă pentru partenere, așa că i-au asociat ideea de secret pentru a recrea un nivel de intimitatate cu cumpărătorii. În 1982, Roy Raymond și-a vândut afacerea pentru 1 milion USD, iar compania Limited Brands (acum L Brands) a reorientat-o către clientela de sex femin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.