Nou! Moroccanoil Perfect Defense pentru un par sanatos

Moroccanoil a lansat un nou produs pentru un par sanatos. Moroccanoil Perfect Defense este un spray cu protectie termica, care ne ajuta sa ne pastram podoaba capilara in cea mai buna forma, chiar daca folosim foehn, placa si alte ustensile pentru a-l aranja.

 Moroccanoil Perfect Defense pentru un par perfect sanatos. Acest produs ne ajuta mai ales atunci cand iubim sa il coafam zilnic si il supunem unor “traume”! Acest produs se alatura gamei Repair, din care fac parte Mending Infusion ( lotiune pentru varfurile despicate), samponul, balsamul si masca de reparare. Astfel, gama de produse create special pentru a repara orice tip de par, gama dedicata femeilor neinfricate ( Fearless Women ), este acum completa.

 ‘”Moroccanoil® Perfect Defense este un spray cu  protectie termica, cu aerosoli uscati, care protejează împotriva efectelor nocive ale  ustenislelor termice până la 450 ° F / 230 ° C. Hraneste, datorita formulei cu ulei de argan, imbogatita cu vitamine.

Părul santos nu înseamnă ca trebuie sa iti impui limite. Observati  cum își urmeaza femeile pasiunea fără a lăsa ca părul deteriorat să le țină pe loc. #FEARLESSBEAUTY“

Citeste si: Review/Styling travel Kit – Moroccanoil Repair

 Mod de folosire:

Moroccanoil Perfect Defense se pulverizeaza pe toata lungimea parului umed, de la o disanta de 6cm. Pieptanati și uscati cu uscatorul. Stilizati cu un instrument fierbinte. Folosiți-l pe părul uscat pentru a retusa un styling a doua zi.

Moroccanoil Perfect Defense poate fi achizitionat din magazinul Top Line (Bulevardul Regina Maria nr.14 ) sau din magazinul Xpert Beauty din Feeria Baneasa, inaugurat saptamana trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.