Nou de la Schauma! Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower

Imaginați-vă că savurați o delicioasă apă de cocos într-un decor de vis, pe o insulă indoneziană din oceanul albastru, simțind la fiecare pas mirosul discret al florilor de lotus. Inspirați de astfel de momente, din ce în ce mai des căutăm ingrediente naturale pentru a ne răsfăța trupurile și a ne revitaliza spiritul. Iar acum avem șansa să ne revigorăm și părul datorită noii formule inovatoare Schauma, pe bază de esențe naturale de nucă de cocos indoneziană și floare de lotus.

Îmbogățită cu esențe extrase din surse 100% naturale, noua colecție formată din șampon și balsam Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower hidratează părul uscat, chiar din interior, fără să îl încarce, revitalizând chiar și părul cel mai uscat și lipsit de viață.

Cu parfumul său fructat-floral, noul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower vă transpune direct în arhipelagul Indonezian. Apa de cocos, rețeta clasică de înfrumusețare tropicală, este renumită pentru textura sa ușoară și pentru proprietățile sale de hidratare intensă. La rândul său, frumoasa floare de lotus este recunoscută drept unul dintre secretele esențiale ale frumuseții asiatice.

Preturi recomandate:

           Sampon 250 ml – 9,87 lei

·         Balsam 200 ml – 9,87 lei

·         Sampon 400 ml – 12,07 lei

Formată din șamponul hidratant (250ml și 400 ml) și balsam (250ml), recenta inovație Schauma se alătură celei mai populare colecții de la Schwarzkopf – Nature Moments, care include:

 • Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe – ajută la îmblânzirea părului dificil de aranjat și la tratarea vârfurilor despicate
 • Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender – oferă părului fără volum și cu firul subțire un plus de volum fără să-l încarce suplimentar.
 • Schauma Nature Moments Honey Elixir & Barbary Fig Oil – oferă hidratare suplimentară părului fragil
 • Schauma Nature Moments Succulent Raspberry & Sunflower Oil – asigură protecția culorii și oferă luminozitate părului vopsit sau cu șuvițe

Noua colecție Schauma Nature Moments Indonesian Water & Lotus Flower este disponibilă într-un ambalaj nou, fresh, având un fundal de culoare albastră, oceanică, inspirat din frumusețea naturii indoneziene.

Un răspuns la Nou de la Schauma! Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower

 1. Dan V. spune:

  Super. Merita folosit! Lasă parul hidratat, mătăsos! Recomand.
  Pentru un par sănătos!
  #naturemoments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.