Nou de la Moroccanoil! Color Depositing Mask Collection

Disponibilă într-o gamă de nuanțe curate, noua mască Moroccanoil este ușor de utilizat, atât în salon cât și acasă, și face posibilă experimentarea unor nuanțe fashion, îmbunătățește vibranța culorii existente și menține nuanța între două vizite la salon. Conține ingrediente hrănitoare, inclusiv un amestec de aminoacizi, ulei de sâmburi de caisă și tehnologia ArganID ™, toate pentru un păr care arată și se simte mai sănătos.

Colecția include măști de păr ce depun pigmenți puri și protejează și repară în același timp firul de păr. Acestea au beneficii duale: reparare în profunzime și colorare. În premieră, produsele Moroccanoil sunt acum ambalate în tuburi ce conțin 50% plastic reciclat, ceea ce ajută la reducerea amprentei de carbon consumând astfel mai puțină energie.

Noua paletă include și culori îndrăznețe asa cu sunt Hibiscus si Aquamarine – nuanțe de albastru electric și fucsia, pentru cei care adoră să experimenteze și să își transforme nuanța existentă sau părul proaspăt decolorat obținând culori ce ies în evidență. Pentru perfecționiști, gama conține patru nuanțe ce conferă un boost și intensitate culorii existente: Platinium, un gri metalic, Rose Gold, nuanță aurie de piersică și Bordeaux, un burgundy intens. Pentru cei mai conservatori, nuanțele de Cocoa și Champagne previn mătuirea culorilor cauzată de șamponare, soare sau unelte fierbinți.

Cele 7 nuanțe ce compun colecția Color Depositing Mask sunt măști de colorare a părului, a căror nuanță se estompează în timp, fără a deteriora structura firului de păr. Rezultatele individuale vor varia și vor depinde de starea și de porozitatea părului. Recomandarea specialistilor este de a lăsa masca să acționeze timp de 5/7 minute, dar, pentru rezultate mult mai intense, se poate lăsa și timp de 10 minute.

A Stroke of a Genius este sloganul colecției Color Depositing Masks o colecție unică, o celebrare a personalității și individualității, printr-o nouă categorie de nuanțe, intermixabile, ce oferă o culorare temporaraă, dar și îngrijire în același timp.

ColecțiaMoroccanoil Color Depositing Masks este distribuită în România de Top Line și este disponibilă în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Un răspuns la Nou de la Moroccanoil! Color Depositing Mask Collection

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.