Nou de la Le Petit Marseillais! Detox pentru par cu infuzie de verbina si ceai verde

De cateva zile imi incep ziua cu ceai! Este momentul meu de relaxare, pentru a avea un bun start al zilei. Si parul nostru are nevoie de detox, iar pentru asta am descoperit noua gama Le Petit Marseillais pe baza de infuzie de verbina si ceai verde. Rezultatul? Protejeaza parul de efectele unor factori externi precum vânt, praf, impurități sau poluare.

Cu ingrediente special alese din inima naturii, Le Petit Marseillais® aduce în România gama Detox, creată pentru a curăța în profunzime firul de păr, chiar de la rădăcină. Formula sa specială ajută la revigorarea scalpului și oferă părului prospețimea de care are nevoie. Astfel, părul va deveni cel mai frumos accesoriu al tău, pentru o vară plină de experiențe de neuitat.

Gama Detox conține șamponul și balsamul Freshness Detox, care au la bază o rețetă cu infuzie de frunze de verbină și infuzie de frunze de ceai verde. Datorită ingredientelor speciale, produsele contribuie la purificarea firelor de păr de la rădăcină până la vârf, protejând scalpul și părul de impurități.

Ca orice femeie, țin extrem de mult la părul meu și îmi doresc să îi asigur o îngrijire corectă, cu fiecare spălare. Factorii externi îl afectează, așa că este bine să încercăm să îl protejăm cât mai mult. Noua gama de la Le Petit Marseillais® este un ajutor rapid, oferind părului o curățare în profunzime și lăsându-l moale, cu un parfum plăcut.”, spune Adela Popescu.

Atent selectate din regiunea Provence, frunzele de ceai verde și verbină au proprietăți de curățare și împrospătare, fiind utilizate frecvent în rețete cosmetice. Ceaiul verde este renumit pentru proprietățile sale revigorante și folosit adesea în ritualurile de frumusețe. Acest ingredient este bogat în vitamine și antioxidanți care neutralizează efectele radicalilor liberi. Verbina din gama Le Petit Marseillais® este culeasă manual din sudul Franței. Odată ce este infuzată, ea are proprietăți excelente de calmare și relaxare. Produsele din gama Detox sunt disponibile în magazine la un preț recomandat de 12,5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.