Nou de la Herbalife! PRO 20 Select, shake-ul cu doar 146 kcal

PRO 20 Select este noul shake cu doar 146 kcal, lansat de Herbalife. Este potrivit pentru un stil de viață activ, este delicios, are aroma de vanilie si este bogat în proteine din soia de calitate care asigură toţi nutrienții esențiali  corpului tău.

PRO 20 Select este noul shake cu doar 146 kcal, lansat de Herbalife. Fiecare porție conține 20g proteine şi 6 g fibre, furnizând o treime din doza zilnică recomandată de 24 vitamine și minerale. Se poate prepara cu uşurinţă folosind apă, fiind astfel un produs potrivit pentru un stil de viaţă modern, activ. Si are doar 146 kcal. Sau se pot adauga si fructe!

Nu uitati de cele 3 reguli cheie pentru o viata sanatoasa: nutritie, sport, odihna. Oricare dintre cele 3 daca lipseste, se ajunge la un dezechilibru pentru organism. Daca ai o zi plina, in care nu ai timp de mancare, poti sa savurezi in viteza un astfel de shake. PRO 20 Select este pe baza de proteine obtinute din culturi de soia nemodificate genetic, care conţin toţi aminoacizii esenţiali pentru creşterea şi menţinerea masei musculare. În plus, datorită conținutului de vitamina B12 și vitamina C, PRO 20 Select asigură un nivel optim de energie în perioade aglomerate şi stresante.

Realizat după o formulă nouă în laboratoarele Herbalife, acest shake proteic este un produs de top, fiind creat fără gluten şi lactoză, fără coloranţi sau îndulcitori artificiali şi folosind ingrediente de calitate, nemodificate genetic.

„Sunt foarte entuziasmat de lansarea acestui produs în România. Este o opţiune excelentă pentru persoanele active şi pentru cei care nu au timp să îşi pregătească mese complete din punct de vedere nutriţional. Aportul de proteine vegetale obținute din surse de calitate, gustul delicios şi uşurinţa cu care se prepară îl face un produs care se adaptează perfect cu stilul de viaţă modern,” a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România, Moldova şi Ungaria.

Asigurarea cantității şi a tipurilor de proteine potrivite ​​în fiecare zi este importantă din mai multe motive. Proteinele din organism sunt defalcate în aminoacizi, care intră în compoziţia muşchilor şi a sângelui, necesari pentru formarea acestora. De asemenea, au un rol important în refacerea tesuturilor – proces esenţial în vindecarea rănilor, leziunilor şi contribuie la întreţinerea corespunzatoare a sistemului imunitar. Este important să avem un regim alimentar sănătos şi echilibrat, susţinut dacă este nevoie, de suplimente alimentare şi înlocuitori de masă pentru a beneficia de toţi nutrienţii necesari pentru a avea un – corp sănătos,” a declarat Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție şi membru în Comitetul Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

PRO 20 Select poate fi inclus cu uşurinţă în rutina alimentară a unui stil de viaţă echilibrat şi activ de către vegetarieni, de către persoanele care doresc o gustare proteică nutritivă de calitate și este recomandat după antrenamentele fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.