Nou de la Herbalife! High Protein Iced Coffee

Herbalife Nutrition a lansat noul produs „High Protein Iced Coffee”, menit să-ți ofere energia de care ai nevoie în timpul zilei. Lansat concomitent în 20 de piețe din Europa și Africa, noua băutură ce conține proteine de înaltă calitate și cafeină va consolida poziția mărcii pe segmentul de clienți și distribuitori ai companiei care înregistrează cea mai rapidă creștere – cei cu vârsta cuprinsă între 22 și 38 de ani.

Cu doar 80 de calorii pe porție, High Protein Iced Coffee conține 100% boabe de cafea Robusta, care conferă un gust autentic și 15 g proteine din zer – esențiale dacă sunteți o persoană activă sau aveți nevoie doar de un plus de energie. De asemenea, noul produs are un conținut scăzut de grăsimi, este vegetarian și nu conține zahăr, coloranți sau conservanți.

Popularitatea cafelei reci a crescut constant în ultimii ani printre tinerii millennials din Europa. Cercetările arată, de asemenea, că aceștia consideră produsele pe bază de cafea rece ca pe o alternativă bună la băuturile zaharoase și sunt interesați de produsele de cafea ce au proteine adăugate.

„High Protein Iced Coffee este o oportunitate unică pentru noi de a intra pe piața uriașă și în continuă creștere a cafelei, iar pentru distribuitorii noștri independenți o ocazie excelentă de a propune clienților un nou produs delicios, perfect compatibil cu o dietă sănătoasă”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria. „Acesta este boost-ul perfect pentru persoanele active, ale căror vieți se bazează pe experiență și aventură”.

High Protein Iced Coffee cu aromă de Latte Macchiato este acum disponibil în România prin intermediul Membrilor independenți Herbalife Nutrition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.