Mixit a lansat colecția de Paște 2022: 19 produse și 3 vouchere-cadou

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat colecția de produse de Paște. Aceasta include 19 produse, dar și opțiunea de a achiziționa vouchere care să fie oferite cadou. Produsele Mixit pot fi incluse și în coșurile-cadou oferite de către companii angajaților și partenerilor cu ocazia sărbătorilor Pascale.

„Colecția de Paște Mixit include produse care au fost apreciate de consumatorii noștri din toate țările în care suntem prezenți în anii precedenți, dar și unele variante noi, atent create. Păstrăm tradiția începută acum 12 ani, aducând clienților Mixit amestecurile preferate de nuci, fructe uscate și oușoare cu migdale crocante la interior, pentru sărbători pline de bucurie alături de cei dragi.” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Colecția Mixit dedicată sărbătorilor pascale include și un pluș – pasărea Mixit –, dar și un bol de primăvară care pot fi achiziționate separat sau în pachete cu mixuri de Paște. Clienții vor descoperi pe site și ouă de Paște din migdale în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz, un mix fructe crocante uscate prin îngheț, amestecuri de nuci, fructe uscate și ouă de ciocolată preparate atent din migdale învelite în ciocolată albă colorată de afine liofilizate, cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha!

Din seria specială de produse nu lipsesc nici batoanele Mixitka. Baza de curmale este completată de fistic, midgale și merișor, iar gustul este desăvârșit de bucățele crocante de ciocolată și ciocolată Ruby.

Pentru cei care doresc să ofere în dar produse Mixit, dar nu știu exact preferințele destinatarilor, compania oferă și trei variante de vouchere, cu sume diferite, care pot fi achiziționate de pe site. Astfel destinatarii își vor putea alege chiar ei produsele preferate Mixit.

„Produsele de Paște sunt unele dintre cele mai apreciate produse Mixit și ne bucurăm să le putem oferi an de an clienților noștri. Creăm mereu amestecuri deosebite și completăm colecția de produse cu obiecte specifice sărbătorilor de primăvară. Sperăm ca produsele noastre să aducă bucurie în casele celor care le comandă sau le primesc în dar și să se transforme în clipe de răsfăț pentru toți clienții noștri și oaspeții lor” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

 

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.