Microbiotic Max, combinația optimă de „bacterii bune” și fibre care oferă un miliard de motive pentru a te simți bine

Herbalife Nutrition lansează Microbiotic Max, un supliment alimentar care conține, în fiecare porție, 2 miliarde de „bacterii bune” vii, precum fibrele prebiotice, fiind creat special pentru a oferi o combinație optimă de „bacterii bune” și fibre, care funcționează bine împreună pentru a veni în sprijinul nevoilor nutriționale ale fiecăruia dintre noi.

„Sănătatea intestinală și digestivă este o prioritate în creștere în domeniul sănătății pentru tot mai mulți consumatori din întreaga lume. În acest context, în ultima perioadă s-a observat o creștere a consumului de produse pre și probiotice pe piața europeană, în concordanță cu apariția unor noi comportamente și obiceiuri de consum în ceea ce privește sănătatea intestinală. Microbiotic Max vine, astfel, în întâmpinarea fiecăruia dintre noi pentru o stare de bine de la interior la exterior”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Microbiotic Max conține Bimuno® GOS – o fibră prebiotică unică, ce hrănește și stimulează dezvoltarea bacteriilor bune.

În fiecare porție de Microbiotic Max se găsesc 2 miliarde de „bacterii bune” vii: 1 miliard Bifidobacterium lactis HN019 și 1 milliard Lactobacillus Helveticus R52.

Bifidobacterium lactis HN019 este o bacterie probiotică multifuncțională. Studiile clinice au legat consumul Bifidobacterium lactis HN019 de beneficii precum: creșterea numărului bacteriilor bune în intestin, scăderea numărului bacteriilor intestinale potențial dăunătoare, ameliorarea problemelor gastro-intestinale și susținerea motilității intestinale, îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar 1-4.

Studiile arată că Lactobacillus Helveticus este eficient în prevenirea infecțiilor, iar tulpinile care aparțin speciei Lactobacillus Helveticus pot exercita, de asemenea, efecte benefice afectând în mod pozitiv compoziția microbiotei intestinale 5-8.

Având în vedere că produsele probiotice conțin organisme vii, trebuie păstrate și consumate la temperaturi care nu depășesc 25 de grade Celsius. Disponibil în cutie cu 20 de pliculețe sub formă de pulbere, este perfect pentru a-l lua cu tine oriunde. Cu aromă de vanilie, fără îndulcitori, conservanți sau coloranți și fără gluten, poate fi ușor adăugat în shake-ul favorit Formula 1, după ce acesta este deja preparat sau se amestecă cu 100 ml de apă.

Consumul regulat și pe termen lung al anumitor probiotice și prebiotice poate ajuta la ameliorarea disconfortului abdominal, îmbunătățirea sănătății sistemului imunitar și cognitiv, creșterea nivelului de bacterii bune din intestine și îmbunătățirea stării microflorei intestinale.

*Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition care pot fi contactați accesând herbalife.ro.

 

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 95 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin angajamentul companiei de a hrăni oamenii, comunitățile și planeta, Herbalife Nutrition se angajează să realizeze 50 de milioane de impacte pozitive – acte tangibile de bine – până în 2030, la cea de-a 50-a aniversare a sa.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.

 

Referințe:

1.Ahmed M, et al. J Nutr. 11: 26-31.

  1. Waller PA, et al. Scand J Gastroenterol. 9: 1057-1064.
  2. Ibarra A, et al. Gut Microbes 11:1-16
  3. Chiang B L, et al. Eur J Clin Nutr. 54: 849-855
  4. Wine,E. et al. FEMS Microbiol.Lett. 300,146–152.
  5. Johnson-Henry,K.C.,et al. 2007). Cell.Microbiol. 9, 356–367.
  6. Beganovic,J. et al Antonie Van Leeuwenhoek 100, 43–53.
  7. Cavallini,D.C. et al. Lipids Health Dis. 10, 126.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.