Mastercard lansează campania „Să ai o lume întreagă în mâinile tale. De Neprețuit”

Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, lansează promoția națională „Să ai o lume întreagă în mâinile tale. De Neprețuit”, adresându-se românilor ce vor ca în această toamnă să își ia un nou card Mastercard, emis de oricare dintre băncile partenere participante.

Cardul Mastercard a devenit un accesoriu esențial pentru marea majoritate a românilor, fie că vorbim de plasticul din portofel sau de varianta lui tokenizată în telefon sau alte device-uri de plată. Și deși ultima perioadă a fost dominată de incertitudini, ne bucurăm ca în această toamnă să marcăm o nouă premieră – prima campanie națională Mastercard ce invită românii să descopere, dacă nu au făcut-o până acum, tot ceea ce are de oferit un card Mastercard – o rețea de acceptare de zeci de milioane de locații, în țară și în străinătate, plăți sigure și rapide, cât și ultimele tehnologii de plată ce le sunt mai aproape ca niciodată. Ne sunt alături partenerii de emitere din România alături de care am lucrat îndeaproape această nouă inițiativă”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Astfel, în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2021, persoanele fizice sau juridice ce solicită și primesc un nou card Mastercard intră automat în cursă pentru a câștiga unul din cele 30 de carduri prepaid în valoare de 1000 de euro fiecare, care pot fi folosite în milioane de locuri din țară sau din străinătate, în cadrul rețelei de acceptare Mastercard.

Toate detaliile, cât și lista băncilor partenere se găsesc în regulamentul campaniei disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.