Marks & Spencer prezintă colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun pentru casă

Marks & Spencer vine în întâmpinarea clienților cu o colecție nouă de accesorii și decorațiuni festive pentru casă. De la perne și ornamente cu motive de sărbătoare, disponibile într-o gamă variată de texturi, culori și modele, noile accesorii deja prezente în magazinele fizice sunt perfecte pentru a completa căminul dumneavoastră, transformându-l într-un loc cu iz de magie. Printre accesoriile din noua colecție se regăsesc finisaje din fleece, catifea și blană ecologică, combinate totodată cu imprimeuri jucăușe într-o varietate de culori.

Printre modelele din această colecție se regăsește și eroul Santa Paw, precum și perne brodate realizate din țesătură pufoasă care vor adăuga un touch personal spațiului de acasă, devenind un loc cozy pentru întreaga familie.

Totodată pernele de Crăciun cu slogane vor completa perfect design-ul canapelei. Printre modelele din noua colecție se regăsește și design-ul brodat fin ce are în prim-plan cuvântul „Joy” (Bucurie) la care se adaugă stele și motive florale. Pernele pătrate sunt fabricate din catifea, iar umplutura este din poliester reciclat.

Toată acea magie când vine vorba de decorațiuni și accesorii nu trebuie să se rezume doar la zona living-ului. Astfel, și dormitorul poate căpăta un aer cu totul nou cu ajutorul gamei de lenjerii de pat din bumbac, realizat cu ajutorul tehologiei StayNew ™ care ajută la păstrarea acesteia ca nouă pentru o perioadă mai lungă de timp. Marks & Spencer propune modele variate, de la imprimeuri distractive în stilul calendarelor advent, până la modele de Crăciun cu Snoopy™. Întreaga gamă de așternuturi din bumbac este realizată dintr-un material durabil și sustenabil.

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Înființată în 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.