LPG a lansat tratamentul endermologic de întinerire a pielii mâinilor

Vorbim cu mainile, ele vorbesc pentru noi, de multe ori exprimand adevaratele noastre sentimente, si, din pacate, cu trecerea anilor ajung sa fie neglijate, desi merita la fel de multa atentie si grija ca si zona fetei.

LPG – expertul in frumusetea pielii de mai bine de 32 de ani – a creat tratamentul endermologic ce are scopul de intinerire a pielii mainilor. Această zonă este des ignorată în tratamentele antiaging, deși se află constant sub agresiunea factorilor externi și dezvăluie semnele înaintării în vârstă.

Pielea mâinilor are nevoie de îngrijire profesională, aceeași atenție pe care o acordăm îngrijirii tenului, întrucât, pe măsura trecerii timpului, devine mai subțire, își pierde tonusul și capătă pete inestetice.

LPG oferă soluția ideală pentru îngrijirea acestei zone prin tratamentul edermologic LPG Cellu M6 Alliance, ce stimulează natural suprafața pielii, reactivând astfel fibroblastele, celulele tinereții.

În urma tratamentului endermologic, ce durează doar 10 minure, se obține o piele mai fermă. Conform a peste 145 de studii științifice, în urma tratamentului LPG se generează cu 80% mai mult acid hialuronic, volum și hidratare, nivelul de elastină crește cu 46%, fapt ce oferă suplețe, pielea devine cu 70% mai fermă, iar ridurile sunt estompate cu 87%.

Pentru rezultate optime, este indicat să se îmbine tratamentul de endermologie cu produse de îngrijire zilnică performante.

Tehnologia LPG este distribuită în România de Top Line și este disponibilă la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette și în saloanele partenere Top Line de pe tot teritoriul țării. (www.topline.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.