La ce soluție apelează Alina Pușcău în România pentru a avea silueta perfectă la plajă

Alina Pușcău, model și actriță de origine română, remarcată în filme de Hollywood precum Rush Hour 3, Conan sau Dracula, este apreciată de public pentru frumusețea ei naturală și pentru look-ul impecabil pe care îl afișează pe covorul roșu la ceremoniile la care este invitată.

Vedeta acordă atenție deosebită aspectului său estetic, stând departe de procedurile invazive, și alege mereu soluții eficiente, atât pentru întreținerea tenului, cât și a siluetei.

Atunci când revine în România, Alina merge de fiecare dată la o singură clinică de frumusețe, unde urmează o cură de tratamente faciale și corporale recomandate de terapeuți. Revenită în țară, Alina se pregătește acum pentru a obține silueta perfectă de plajă, apelând la două tratamente despre care spune că dau cele mai bune rezultate posibile.

”Sunt atentă să aleg ce e mai bun pentru mine, mai ales că imaginea este foarte importantă în domeniul meu profesional. Am revenit în România pentru câteva proiecte și, ca de fiecare dată, am grijă să merg în același loc ca și în ultimii ani, la clinica Noblezza, unde urmez tratamentele faciale și corporale care dau cel mai bun rezultat în cazul meu. De această dată, ținta a fost să obținem The perfect beach body, așa cum obișnuiesc eu să spun, adică silueta perfectă pentru plajă. Am avut nevoie să remodelăm corpul pe alocuri și să reducem în centimetri, și pentru asta am urmat PrimeX, o procedură neinvazivă pe bază de ultrasunetele de mare intensitate și radiofrecvență, iar apoi am lucrat la tonifierea pielii cu LegendPro, unde efectele radiofrecvenței tripolare s-au văzut instant. În câteva ședințe am obținut ce mi-am dorit și sunt încântată, ca de fiecare dată, de profesionalismul specialiștilor. De aceea revin la Noblezza oricând am ocazia”, spune Alina Pușcău.

Terapeuții de la Noblezza explică de ce tratamentele urmate de vedetă dau asemenea rezultate.

”Straturile adipoase depuse pe abdomen, coapse sau picioare sunt greu de eliminat rapid doar prin sport și dietă, astfel că este necesar să se acționeze din exterior. Noi recomandăm PrimeX, un tratament de ultimă genereație care îmbină ultrasunetele de mare intensitate (ULTRAWAVE) și radiofrecvența (ALMAWAVE), reușind astfel să topească celulele de grăsime și să refacă colagenul pentru ca pielea să devină fermă.
Este soluția ideală pentru pacienții care vor să scape de stratul de grăsime nedorit, să remodeleze o anumită zonă corporală, să aibă o piele mai fermă, să scape de celulită și de efectul de coajă de portocală, să aibă un posterior mai bine conturat și mai ferm”, explică Diana Sebe, specialist în estetică neinvazivă la clinica Noblezza.

”Și laxitatea facială este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Odată cu înaintarea în vârstă, ori din pricina unor factor diverși, precum moștenirea genetică ori un stil de viață dezechilibrat, pielea de la nivelul feței sau al corpului devine mai flască, ceea ce ne oferă un aspect estetic obosit și îmbătrânit. Musculatura are, la rândul său, de suferit, pierzând din tonifiere.
Produsele de îngrijire a pielii nu pot acționa din interior, astfel că este nevoie să apelăm la tehnologii care stimulează tonifierea musculară și a pielii direct din straturile profunde. Legend Pro exact acest efect îl oferă mulțumită acțiunii radiofrecvenței tripolare. Iar rezultatele se văd aproape instant!

Legend Pro îmbină încălzirea macro volumetrică a țesuturilor cu radiofrecvența tripolară și micro încălzirea focusată prin intermediul electrozilor ultra-subțiri. Se acționează astfel în straturi multiple ale dermului, tonifiind pielea și reducând vizibil ridurile. Totul, fără durere și fără să apelăm la bisturiu sau alte proceduri invazive. Acest tratament este singurul disponibil pe piață care lucrează la nivelul musculaturii, în timp ce topește țesutul adipos. Tehnologia combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa tripolară (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Se elimină celulita, se remodelează corpul și se obține fermitate și un efect de lifting corporal”, explică Mendi Gherasi, specialist în estetică corporală la clinica Noblezza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.