Kevin.Murphy a lansat Everlasting.Color, noua gamă de produse profesionale pentru îngrijirea părului vopsit

Kevin.Murphy, renumitul brand de haircare australian, a lansat în România, și la nivel internațional, Everlasting.Color, o gamă de produse pentru îngrijirea părului vopsit, prin intermediul unei transmisii live de la Berlin Fashion Week, urmărită de profesioniști din industrie, dar și de influenceri din întreaga lume.

La București, vedete, influenceri și jurnaliști au participat la un eveniment exclusivist în cadrul căruia au urmărit live transmisia de la Berlin și prezentarea spectaculoasă a renumitului hairstylist, un icon al industriei de modă și frumusețe internațională.

În cadrul evenimentului de la București, invitații au scris pe cartoline speciale mesaje de iubire și de susținere tuturor celor afectați de evenimentele violente din această perioadă.

În cadrul transmisiei de la Berlin, Kevin.Murphy a lansat Everlasting.Color, o gamă inovatoare de produse profesionale destinate îngrijirii părului vopsit și deteriorat. Prin intermediu tehnologiei KM.BOND, axată pe bond building și multiplicare a proteinelor, produsele din gama Everlasting.Color construiesc un scut de protecție împotriva degradării firelor de păr, pe care le fortifică din interior. În același timp, previne și elimină depunerile nedorite de la nivelul părului, cauzate de apa dură de la robinet, și păstrează culoarea părului, care altfel ar fi afectată de procesele oxidative, radicali liberi și radiații UVA/UVB.

Gama Kevin.Murphy Everlasting.Color include:

EVERLASTING.COLOUR WASH. Un șampon care curăță delicat, respectând pH-ul natural al scalpului, și închide cuticulele capilare pentru a proteja culoarea radiantă pe care ne-o dorim. Nuanța va rămâne ferită de agresiunea depunerilor de minerale, proces care, altfel, ar cauza degradarea culorii pe care am obținut-o în salon.

EVERLASTING.COLOUR RINSE a fost formulat pentru a proteja părul împotriva degradării. Produsul restaurează cuticula și menține părul puternic de la rădăcină până la vârf. Are la bază un mix de ingrediente provenite din superalimente: ulei de semințe organice de chimion negru, proteine din orez și inulină din rădăcină de cicoare.

EVERLASTING.COLOR LEAVE-IN este un conditioner leave-in care oferă un boost de protecție împotriva degradării culorii cauzată de diverși factori poluanți. Continuând inovațiile în domeniu, Kevin.Murphy a mizat, și de această dată, pe tehnologia de Bond-Building și protejare a pH-ului. Extractul din semințe de Moringa Oleifera repară și protejează firul de păr, iar proteinele din orez oferă rezistență și elasticitate.

EVERLASTING.COLOUR TREATMENT este considerat eroul colecției prin acțiunea pe care o oferă împotriva degradării culorii, oferind strălucire naturală părului reconstruind și fortificând fibrele din interior.

“Suntem încântați să anunțăm noile soluții Kevin.Murphy pentru protecția culorii părului vopsit. Gama Everlasting.Color a fost prezentată în premieră, prin intermediul unei transmisii live de la Berlin Fashion Week, de însuși Kevin.Murphy. Alături de celebrități, influenceri și reprezentanți Mass Media din întreaga lume, am descoperit noile produse și look-uri propuse de echipa Kevin.Murphy, respectând și de această dată filosofia brandului, axat pe inovație tehnologică și sustenabilitate. Ne bucură, de asemenea, implicarea tuturor invitaților noștri în susținerea celor dragi și a celor care se confruntă în această perioadă cu efectele violențelor din întreaga lume. Împreună am așternut pe cartoline mesaje de iubire și susținere, subliniind încă o dată cât de importantă este toleranța, unitatea și dragostea”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Colecția EVERLASTING.COLOUR este concepută a fi folosită atât de stiliști în saloane, cât și de consumatori acasă și este disponibilă în România pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line din țară.

Pentru a obține o culoare ideală a părului și pentru a-l proteja, stiliștii recomandă vopselurile COLOR.ME by Kevin.Murphy. Acestea conțin ingrediente naturale, delicate cu firele de păr și cu scalpul, care livrează culori ingredibile, cu efecte multi-tonale și un finish radiant. Gama COLOR.ME le oferă stiliștilor posibilitatea de a crea tonuri de culoare customizate, de la a acoperi complet firele abe, până la a crea highlights cu aspect natural.

Despre Kevin.Murphy

Mizând pe filosofia Skincare For Your Hair, produsele Kevin.Murphy sunt concepute pentru a proteja părul și scalpul livrând în același timp performanță, putere și longevitate. Echipa Kevin.Murphy alege cele mai calitative ingrediente naturale, din toată lumea, ingrediente sustenabile ce oferă rezultate maxime protejând, în același timp, mediul înconjurător. Prin intermediul gamelor de produse proiectate pentru a fi utilizate în industria de modă, misiunea brandului este să ofere inovație și alternative sustenabile de care putem beneficia atât în saloanele profesionale, cât și acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.