Inovația anului de la Nature Box: șamponul solid, vegan și cu ulei 100% presat la rece

Nature Box lansează în România un șampon solid, în două variante – din ulei de avocado și de migdală – ca răspuns la nevoile consumatorilor de soluții de îngrijire sustenabile.

Din atenție pentru nevoile consumatorilor, Nature Box a creat șamponul solid, cu ulei natural 100% presat la rece, fără siliconi sau sulfați, integral vegan, fără ingrediente de origine animală, disponibil în două variante, cu avocado, pentru reparare, și migdală, pentru volum.

Astăzi, tot mai mulți consumatori conștientizează impactul pe care alegerile lor îl au asupra mediului înconjurător, motiv pentru care își aleg produsele în funcție de acest criteriu. Pe lângă ingredientele naturale din compoziție, șamponul solid de la Nature Box este distribuit într-un ambalaj din hârtie reciclată și zero plastic. Utilizarea unui șampon solid reduce cantitatea de apă folosită în mod obișnuit, reușind să producă o spumă fină și hidratantă și așa.

Beneficiile naturii, la cutie

La fel cu restul produselor Nature Box, șamponul solid este creat cu uleiuri presate la rece, pentru a oferi beneficiile naturii în întregime. Presarea la rece este cel mai eficient proces de extracție, ce permite conservarea în întregime a nutrienților esențiali ai uleiului. Ingredientele naturale acoperă toate nevoile de înfrumusețe, de la vârfurile părului până la porii pielii.

În funcție de nevoile tipului de păr, șamponul solid Nature Box se găsește în două variante: cu avocado, ideal pentru o repararea intensă a părului și remedierea vârfurilor despicate, și cu migdală, ce oferă un aspect plin de volum și senzația de păr bogat.

Șamponul solid poate acoperi 35 spălări, iar procedura de utilizare este una extrem de simplă: sub apa caldă se freacă șamponul solid în mâini până când acesta face spumă, apoi se aplică spuma de la rădăcini până la vârfuri și se masează ușor. Se repetă acest ciclu până când părul se consideră curățat, iar în final se clătește cu apă.

Un avantaj suplimentar al acestui tip de șampon este că devine partenerul perfect de îngrijire în timpul oricărei călătorii. Cantitatea de șampon căreia, în mod normal, un călător îi acordă atenție în bagajul său nu mai reprezintă o problemă cu ajutorul produsului de la Nature Box, aflat într-un recipient de mici dimensiuni și foarte practic.

Prețul recomandat este de 23,19 lei. Produsele pot fi achiziționate atât online, cât și prin intermediul rețelei de magazine DM din țară.

Un răspuns la Inovația anului de la Nature Box: șamponul solid, vegan și cu ulei 100% presat la rece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.