High Protein Iced Coffee – un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate

Vara aceasta High Protein Iced Coffee îți oferă energia de care ai nevoie! Cu un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate, High Protein Iced Coffee Mocha te încarcă cu un plus de energie pentru întreaga zi.

High Protein Iced Coffee este un produs delicios, perfect compatibil cu o dietă sănătoasă, preparat special din boabe de cafea 100% Robusta espresso, 15g de proteine de înaltă calitate și cu gust bogat și fin de Mocha. High Protein Iced Coffee are un conținut scăzut de grăsimi, 80 de calorii pe porție, nu conține zahăr, coloranți sau conservanți.

Vara aceasta, High Protein Iced Coffee Mocha este noul boost de energie pentru persoanele active.Am folosit două ingrediente pe care le cunoaștem și le iubim cu toții – proteina și cafeaua – și le-am amestecat pentru a obține o băutură revigorantă și delicioasă, fără a-ți compromite obiectivele nutriționale! Cu îndemnul „Cu noi alături ajungi mai departe!”, High Protein Iced Coffee te provoacă să profiți la maxim de fiecare zi, având alături un amestec de boabe de cafea 100% Robusta espresso și proteine de calitate”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

High Protein Iced Coffee poate fi savurată acasă sau pe drum, ca și gustare sau ca băutură revigorantă perfectă pentru dimineață sau după-amiază. Tot ce trebuie să faci este să adaugi apă, gheață, să agiți bine și să o savurezi!

Băutura High Protein Iced Coffee are două arome: Mocha și Latte Macchiato și este disponibilă în România prin intermediul Membrilor independenți Herbalife Nutrition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.