Herbalife Nutrition lansează primul Shake Gourmet în Europa & Africa

Formula 1 Gourmet este cel mai nou produs Herbalife Nutrition din gama F1, fiind alegerea ideală pentru prânz sau cină ca mese echilibrate nutrițional.

Cu aromă delicioasă și cremoasă de ciuperci și ierburi, F1 Gourmet este creat din ingrediente vegane, conține un amestec perfect de proteine de înaltă calitate din soia, fibre* și 25 de vitamine și minerale. Nu conține zahăr adăugat, coloranți artificiali și este un produs fără conservanți, având un profil nutrițional excelent. F1 Gourmet se prepară rapid și ușor – adăugați două măsuri la 250ml de lapte cald sau băutură din soia, apoi amestecați și bucurați-vă de gust!

Noul shake F1 Gourmet răspunde cererii tot mai mari de produse de înaltă calitate și convenabile, Europa devenind în prezent cea mai mare piață pentru supe la nivel global. Studiile arată că tot mai mulți consumatori doresc să includă supele în dietele lor, mai mult de o treime afirmând că se simt mai sănătoși atunci când le consumă la ora mesei.**

,,Suntem bucuroși să completăm gama noastră deja cunoscută de înlocuitori de masă, cu F1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria. ,,Majoritatea clienților consumă în prezent shake-ul F1 ca înlocuitor al meselor de dimineață sau seară, iar acum, avem plăcerea să le oferim și o opțiune caldă și savuroasă de înlocuitor de masă pentru prânz sau cină”.

F1 Gourmet este versatil și poate fi adăugat ca ingredient pentru a prepara mese și gustări delicioase, precum paste cremoase cu aromă de ciuperci, brioșe sau falafel la cuptor. Un mod rapid și convenabil de a adăuga proteine și fibre la felul de mâncare preparat este de a combina F1 Gourmet cu Pudra Proteică Personalizată (PPP) sau Beta heart, ambele produse Herbalife Nutrition.

F1 Gourmet este disponibil în România începând cu data de 19 martie, prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro.

Meniul meu pentru cina de duminica seara a fost supa crema de ciuperci si ierburi! 💚 Ceva bun si usor de preparat! Si foarte light, tocmai buna pentru silueta! 😜

Pentru prepararea supei crema am folosit 250 ml de lapte cald si 2 masuri F1 Gourmet. Gustul este de-li-cios!

Eu ma declar incantata de supa crema cu aroma de ciuperci si ierburi, este satioasa si sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.