Un hairstylist român va realiza coafurile artiștilor de la Eurovision

Hairstylistul român Sergiu Popa a fost ales câștigător al competiției “Show Us Your Style: Then and Now!”, și va fi parte din echipa de specialiști care va realiza coafurile concurenților din semifinalele și finala Eurovision, în luna mai, de la Torino.

Sergiu Popa s-a numărat printre sutele de hairstyliști care au concurat în competiția internațională organizată de Moroccanoil, partenerul oficial al Eurovision, și a impresionat juriul cu două creații inspirate de moda anilor 80, coafuri ce au demonstrat abilitatea sa de a crea look-uri iconice, adaptate priopriei sale viziuni creative.

Creațiile sale au fost prezentate într-o înregistrare video ce a trebuit să țină cont de urmtoarele criterii.

  • Să reinterpreteze look-ul iconic al unui concurent Eurovision din ultimele decenii, într-o manieră proprie, modernă
  • Să captureze esența stilistică a uneia din cele trei epoci influente ale Eurovision: anii 60, 70 sau 80.
  • Să realizeze look-ul doar cu ajutorul produselor Moroccanoil
  • Să explice inspirația și să motiveze de ce consideră că ar trebui ales câștigător

În urma aplicației, stilistul din Cluj-Napoca a fost desemnat unul din cei șase câștigători (3 din Europa, 2 din SUA și unul din Canada), și va fi parte a echipei internaționale Moroccanoil ce va lucra în culisele Eurovision 2022, la Torino, Italia, în luna mai. Sergiu Popa va putea realiza ori finisa coafurile concurenților Eurovision și ale delegațiilor țărilor concurente, va beneficia de expunere mediatică internațională și acces la evenimentele VIP Moroccanoil.

“Sunt onorat și recunoscător să fiu parte a acestui eveniment extraordinar alături de echipa Moroccanoil. Într-o perioadă marcată de atâtea evenimente negative, vestea primită a venit ca o briză de aer proaspăt. Abia aștept să intru în atmosfera electrizantă din culisele Eurovision, să simt acea energie extraordinară și să interacționez cu specialiști de top și cu artiști din întreaga lume”, declară Sergiu Popa.

Sergiu Popa are 28 de ani și este hairstylist la salonul Vestige Centre Ville din Cluj-Napoca.

Anul trecut, un alt hairstylist român a fost desemnat câștigător al competiției Moroccanoil – Show Us Your Style!

Ioana Todoran, hairstylist în același salon, Vestige Centre Ville din Cluj Napoca, partener Top Line, a impresionat atunci juriul cu o coafură glam, creativă și impresionantă, realizată cu produse Moroccanoil, și a intrat astfel în echipa specialiștilor internaționali Moroccanoil Creative Team la Eurovision 2021.

Moroccanoil este partenerul oficial Eurovision

Moroccanoil este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul oficial al Eurovision Song Contest, celebrând astfel arta și individualitatea.

Echipa Moroccanoil va fi responsabilă de stylingul artiștilor care urca pe scena Eurovision 2022 în luna mai, la Torino, Italia.

Moroccanoil va prezenta, pe paginile sale de socializare, un vast conținut util, distractiv și exclusiv. De asemenea, va oferi detalii din culise înainte de spectacolele live, oferindu-ne o privire de ansamblu a ceea ce se întâmplă în culisele celui mai mare concurs de muzică din lume.

  https://eurovision.moroccanoil.com/stylist-competition-meet-our-winners/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.