Grasu XXL vs. Loredana, confruntare live la Red Bull Music SoundClash

Grasu XXL vs. Loredana, confruntare live la Red Bull Music SoundClash. Evenimentul are loc pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din București. Red Bull Music SoundClash își propune să-ți clatine lumea și convingerile din nou. Se iau doi artiști din două galaxii muzicale diferite, se-agită două armate de fani credincioși și se lansează pe orbită într-o confruntare epică live.

Grasu XXL vs. Loredana, confruntare live la Red Bull Music SoundClash. Două scene față în față, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele tale! Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în ediția cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash în România. La platane: DJ Undoo, iar în scaunul arbitrului, MC Adrian Despot.

Excentrică, inconfundabilă, Loredana e diva rebelă și versatilă prin definiție. De la muzică la look, niciun registru nu e intangibil pentru ea. Pop, dance, soul, jazzrock, punk, funk, fusion, folclor, influențe lăutărești: Loredana a deschis toate ușile și-a bătut toate cărările de-a lungul carierei, reinventându-se cu o putere de neegalat și rămânând autentică în tot acest timp, pe primul loc în topurile radiourilor și în inimile fanilor. „De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să ma reprezinte […] Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”. Vezi cum îl provoacă Loredana pe Grasu XXL la SoundClash!

De 20 de ani, Grasu XXL face istorie în hip-hop. Agresiv, ironic, furios, hip hop-ul lui te face să-l iubești sau să-l detești, fără cale de mijloc. Are zeci de piese difuzate în heavy-rotation, milioane de ascultări online, și-și revendică supremația în underground, adunând în jurul Okapi Sound, brigada sa muzicală, o comunitate numeroasă și loială. Ultimul său album, „În Labirint”, este primul material lansat în formula Grasu XXL și Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, urmând să fie lansat pe CD. În momentul în care am fost sunat și mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu „DA!”, când mi s-a zis și că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aștept să vină 21 noiembrie să vedeți și auziți ce v-am pregătit”. Vezi cum o provoacă Grasu XXL pe Loredana la SoundClash!

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală unică, o rivalitate ce-i scoate pe artiști din zona de confort și îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate și paselor muzicale. Cum se va desfășura showul de pe 21 noiembrie:

  • THE WARM UP – Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.

  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stilul propriu.

  • RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese.

  • RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

  • RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Anul trecut, în 2017, la primul Red Bull Music SoundClash din România, într-un impresionant spectacol sold-out, CTC și Carla’s Dreams s-au duelat în rime în fața a 3000 de fani. După urale peste urale, răbufniri emoționale vulcanice și invitați-surpriză de soi (Delia a jucat pentru echipa Carla’s Dreams, iar Grasu XXL a fost asul din mânecă pentru CTC) Controlul Tehnic și-a dovedit încă o dată Calitatea și a câștigat marele duel în fața Carla’s Dreams. „E muzică. Nu-i cea mai bună, dar e-a noastră. Şi nu cred că-i unul să poa’ să spună că-i cea mai proastă. Trece prin suflet, îmi curge prin sânge, deci înţelege, n-am cum s-o dau mai încet. Şi e ciudat c-aş vrea s-o împart cu toată lumea” au fost ultimele versuri care au răsunat în boxele Polivalentei anul trecut, la primul Red Bull Music SoundClash made in Romania. Vezi cum a fost la prima ediție Red Bull Music SoundClash.

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în fața fanilor dueluri artistice creative cu miză emoțională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, și DJ se băteau pentru atenția publicului. Prima ediție a Red Bull Music SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Biletele sunt disponibile pe www.redbull.ro/soundclash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.