Furla, colecția toamnă – iarnă 2019 de genti si pantofi

Zilele trecute am participat la o aniversare speciala, magazinul Furla din Baneasa Shopping City a celebrat 3 ani pe piata. Asa ca am petrecut o seara relaxata descoperind propunerile brandului italian in materie de genti si pantofi pentru acest sezon. Mai mult, modelele din colectia anterioara sunt la preturi atractive, reduse cu pana la 50 la suta.

Faimos pentru reinterpretarea stilului de viaţă italian într-o manieră contemporană si creativă, brandul de lux Furla este 100 % italian, în istorie şi spirit.

Fondată în anul 1927 la Bologna de Aldo şi Margherita Furlanetto, marca este în continuare puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumuseţe, designului inovator, tradiţionalei sale măiestrii şi expertizei iscusiţilor săi artizani. Brandul este adus în România în sistem de franciză de Millenium Pro Design. La 3 ani de la deschiderea magazinului din Băneasa Shopping City, povestea Furla continua să surprindă prin suflul modern pe care îl aduce atât produselor, cât și asupra nișei, în general. Accentul pe tradiția pur italieniească și măiestria creațiilor ieșite din mâinile meștesugarilor peninsulari se respectă cu strictețe. Sunt, de fapt, tușele de valoare ce contribuie la veridicitatea discursului acestui etalon al luxului. În această toamnă caldă, natura cucerește orașul și se reflectă în întreaga colecție Furla F/W19, cu nuanțe inspirate de roșu, negru și roz.

De la iarnă până la primăvară, nuanțele de verde încep să se estompeze pentru a se lăsa cucerite de matricea gri-negru-roșu. Fazele de tranziție de la un sezon la altul sunt delicate și silențioase. Rozul strălucitor preia treptat tonuri mai palide, mai ruginii. Începând de la genți și rucsacuri practice pentru cei îndrăgostiți de modern, până la clutch-uri și genți elegante, colecția de toamnă – iarnă 2019 Furla le înglobează pe toate și își lasă amprenta stilistică unică, inimitabilă, pe fiecare model: rafinament italian pur, calitate și eleganță! Modelele cu forme mai clasice, cum ar fi gențile, hobo și mini cross body sunt piesele de rezistență ale colecției.

FURLA Mimì: O geantă indispensabilă pentru sezonul F/W 2019, interpretarea unui nou clasic, disponibilă în variantă medie și mini. Geanta are un buzunar plat pe spate și un lanț metalic cu inserții din piele, care permit purtarea cross body sau pe umăr

FURLA DIVA: Este o geantă de umăr versatilă, generos compartimentată în interior, care combină inovația, funcționalitatea și stilul. În colecția toamna-iarnă 2019, Furla Diva devine mai întunecată și mai orientată către materiale – caracteristici care o fac elegantă și contemporană

FURLA LADY M: Un model a cărei caracteristică definitorie este dualitatea. Surprinde prin materiale care creează efecte tridimensionale și iluzii optice. Furla Lady M are un mâner dublu și o curea detașabilă și reglabilă, două compartimente interioare și un buzunar central cu fermoar.

FURLA BRAVA: Un model esențial, must-have, nu prea mare nici prea mic, o geantă structurată și foarte ușoară. Interiorul are căptușeală din mătase și suficiente buzunare. Furla Brava din colecția toamnă iarnă 2019 este disponibilă, ca de obicei, în dimensiunea Mini crossbody, în două culori: roșu închis și negru.

FURLA FANTASTICA DOME: FURLA Fantastica Dome, o geantă clasică, concepută pentru utilizarea de zi cu zi, practică și funcțională: fermoar dublu, mânere pliabile, confortabile, picioare metalice și multe buzunare exterioare și interioare. Căptușeala interioară este din mătase și este prevăzută cu o curea reglabilă, detașabilă.

F/W 19 Shoes Collection: Este o colecție capsulă ce cuprinde modele esențiale de pantofi care ar trebui să existe în garderoba oricărei femei

Se adresează femeii puternice, care își urmează propria personalitate și nu tendințele actuale. În colecția de încălțăminte, detaliile fac diferența. Îmbinarea perfectă dintre piele și metal se regăsește și în colecția de pantofi F/W19. Paleta de culori variază de la nuanțe pastelate la culori, precum negrul sau roșu vișiniu.

Un răspuns la Furla, colecția toamnă – iarnă 2019 de genti si pantofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.