Funde impozante si legături de iubire by Pandora

Exprima-ţi stilul şi sentimentele într-un mod elegant, cu ajutorul noilor bijuterii sofisticate, împodobite cu funde impozante. Funda rămâne un simbol important folosit în universul bijuteriilor, simbolizând cele mai preţioase legături. Pentru noul sezon, PANDORA aduce noi proporţii îndrăzneţe formei ondulate.

Ilustrând puterea şi feminitatea, seria Legături de iubire ne aminteşte de legăturile nepreţuite şi sentimentele durabile dintre o mamă şi copilul ei, dintre două prietene sau colege, fiind bijuteriile ideale pentru a fi oferite în dar persoanelor dragi.

Acest model rafinat în formă de fundă – realizat din argint 925 şi zirconiu cubic sclipitor – creează mai mult decât un accesoriu radiant, simbolizând un omagiu superb adus relaţiilor speciale din viaţa noastră.

Talismanul supradimensionat al seriei poate fi purtat pe o brăţară fixă fină, pentru a crea un look elegant de zi sau de seară. Pentru a aduce aminte de rafinamentul de altă dată, asortaţi şi cu inelul „Fundă briliantă” din aceeaşi colecţie sau adoptaţi un look cu multiple fundiţe aplicate pe brăţări, oferind astfel o notă modernă oricărui look.

 

 Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

Un răspuns la Funde impozante si legături de iubire by Pandora

  1. Rosu Gabriela spune:

    Am văzut de la magazin. Nu am cumpărat niciodată. Curând da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.