Floria prezintă noile colecții de Paște 

Anul acesta, Floria propune pentru Paște o colecție inedită de aranjamente și buchete din flori de sezon. Însoțite de elemente care amintesc de sărbătoarea Paștelui (ouă colorate, iepurași simpatici), aranjamentele florale sunt un simbol al reînnoirii, dar și un mod minunat de a decora casa de Paște.

Cu denumiri precum “Sărbători luminate”, „Buchetul Bucuriei” sau “Calde aprecieri”, aranjamentele florale și buchetele din colecția pentru Paște sunt realizate din frezii, crini, lalele, narcise, anemone și alte flori care încântă prin parfumul lor de primăvară.

Nu lipsesc nici elementele de sezon care întregesc armonia întregului buchet, cum ar fi iepurașii din ceramică, oua de hârtie în culori vesele (portocaliu, verde) și alte decorațiuni specifice.

Culorile predominante în aranjamentele realizate de designerii Floria sunt roz pudră, oranj, alb alături de inserții delicate lila, roșu intens și fuchsia. Se folosește verdeață din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.

Buchetele din colecția de Paște pot fi comandate online pe Floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România.  Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.

 

Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Rețeaua de florării Floria cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Ploiești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.