Dacă vreți să evadați în pauza de prânz sau să ajungeți în weekend la un restaurant unde să vă răsfățați papilele gustative, puteți merge la Fior Di Latte, un adevarat hostpot pentru bonvivants. Stildevedeta.ro s-a numărat printre invitații la un brunch-gourmet, o bună ocazie de a descoperi noile specialităţi din meniu.
Vedeta delicateselor culinare a fost gelato-ul pregătit de Chef Gelatier- Oana Pleşan, cea care a urmat prestigiosul curs de gelatier, la Sorbetteria di Castiglione din Bologna, avându-l ca mentor pe cunoscutul Chef Giacomo Schiavon.
Vedetele au fost încântate să constate că gelato-ul despăşeşte sfera desertului, transformându-se într-un ingredient delicios, care armonizează specialităţile de main-course. Salata cu caracatiţă, gelato de fistic şi pesto a fost preparatul star, care a primit aprecierile tuturor.
Oana este o maestră a gustului şi a savoir-faire-ului şi nu s-a temut să testeze combinaţii pe care doar imaginaţia unui maestru le poate face.
Foarte elegante, cu ţinute creative şi zâmbitoare, şi-au făcut apariţia la eveniment:
Diana Bart (Prima TV), Livia Graur (Prima Tv), Maria Radu, Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Şoloc (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Connie Preda, Adina Halas Hungeanu (Smart FM), Livia Dilă.
Fior Di Latte este un adevărat hostpost pe harta restaurantelor pentru bonvivants, din capitală, cu un concept inedit, aşa cum este şi sloganul “gelateria, cucina e poesia”.
În funcţie de oricare dintre cele trei momente cheie gourmand-gourmet: mic dejun, prânz sau cină, restaurantul propune o amplă selecţie de preparate proaspete şi delicioase, exponente ale stilului lejer mediteranean, sinonime cu scurte escapade culinare în Sud-ul Europei.
Preparatele poartă semnătura Oanei Pleşan, Chef Gelatier, o personalitate creativă, pentru care inovaţia este elementul esenţial în gastronomie.
Oana Pleşan a învatat în patria gelato-ului cum se prepară o îngheţată autentică, după reţete tradiţionale italiene, iar apoi a lăsat ca inspiraţia să o conducă.