Fior Di Latte, o oază de relaxare și de preparate delicioase!

Dacă vreți să evadați în pauza de prânz sau să ajungeți în weekend la un restaurant unde să vă răsfățați papilele gustative, puteți merge la Fior Di Latte, un adevarat hostpot pentru bonvivants. Stildevedeta.ro s-a numărat printre invitații la un brunch-gourmet, o bună ocazie de a descoperi noile specialităţi din meniu.

FIOR GELATERIA A (12)Vedeta delicateselor culinare a fost gelato-ul pregătit de Chef Gelatier- Oana Pleşan, cea care a urmat prestigiosul curs de gelatier, la Sorbetteria di Castiglione din Bologna, avându-l ca mentor pe cunoscutul Chef Giacomo Schiavon.

Oana Plesan (Fior di Latte), Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Vedetele au fost încântate să constate că gelato-ul despăşeşte sfera desertului, transformându-se într-un ingredient delicios, care armonizează specialităţile de main-course. Salata cu caracatiţă, gelato de fistic şi pesto a fost preparatul star, care a primit aprecierile tuturor.

Salata caracatita cu gelato de fistic si pesto

Oana este o maestră a gustului şi a savoir-faire-ului şi nu s-a temut să testeze combinaţii pe care doar imaginaţia unui maestru le poate face.

Diana Bart (Prima Tv)

Foarte elegante, cu ţinute creative şi zâmbitoare, şi-au făcut apariţia la eveniment:
Diana Bart (Prima TV), Livia Graur (Prima Tv), Maria Radu, Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Şoloc (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Connie Preda, Adina Halas Hungeanu (Smart FM), Livia Dilă.

Adina Halas Hungeanu

Maria Radu, Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Fior Di Latte este un adevărat hostpost pe harta restaurantelor pentru bonvivants, din capitală, cu un concept inedit, aşa cum este şi sloganul “gelateria, cucina e poesia”.

FIOR DI LATTE - INTERIOR (7)

În funcţie de oricare dintre cele trei momente cheie gourmand-gourmet: mic dejun, prânz sau cină, restaurantul propune o amplă selecţie de preparate proaspete şi delicioase, exponente ale stilului lejer mediteranean, sinonime cu scurte escapade culinare în Sud-ul Europei.

FIOR MIC DEJUN (116)
Preparatele poartă semnătura Oanei Pleşan, Chef Gelatier, o personalitate creativă, pentru care inovaţia este elementul esenţial în gastronomie.

FIOR CAFFETERIA (44)
Oana Pleşan a învatat în patria gelato-ului cum se prepară o îngheţată autentică, după reţete tradiţionale italiene, iar apoi a lăsat ca inspiraţia să o conducă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.