Farmec extinde gama Gerovital Beauty cu un nou tip de produs, creionul pentru sprâncene

Farmec, una din cele mai mari companii românești din piață, lansează creioanele pentru sprâncene din gama Gerovital Beauty, un produs esențial pentru mai multă precizie și expresivitate în machiaj. Noile produse au o textură cremoasă și pigmentată, ușor cerată, care aderă foarte bine pe firele de păr și ajută la obținerea formei și aspectului dorite, prin umplerea golurilor din sprâncene și definirea lor.

Sprâncenele sunt elementele care echilibrează întreaga fizionomie a feței. Pentru stilizarea lor, creioanele sunt o variantă foarte practică și ușor de folosit, cu rezultate remarcabile. Acestea sunt concepute special cu două capete, pentru a optimiza procesul unui machiaj care asigură echilibru între formă și nuanță: creionul ajută la obținerea formei dorite, prin aplicarea de tușe scurte, iar periuța circulară ușurează aranjarea firelor de păr în contur.

„Odată cu purtarea regulată a măștii, am putut observa și pe piața din România emergența unei noi tendințe în rândul consumatorilor noști, aceea de a-și accentua, prin machiaj, partea vizibilă a feței –ochii și sprâncenele. Deși în gama Gerovital Beauty exista deja un produs foarte apreciat de consumatorii noștri – Kitul pentru Sprâncene -, am extins varietatea de produse cu un creion pentru sprâncene, mai ușor de utilizat și preferat atât de pasionații de make-up, cât și de utilizatorii ocazionali”, a declarat Monica Martin, Manager de Produs Farmec.

Noile produse sunt disponibile în patru nuanțe, potrivite pentru toate tipurile de ten: blonde (pentru păr blond); hazel-brown (pentru părul castaniu sau roșcat); gray-brown (potrivit pentru sprâncenele ușor mai închise față de nuanța părului) și dark-brown (pentru părul brunet).

Creioanele conțin o formulă vegană. Pentru un plus de îngrijire, unul dintre ingredientele de bază este uleiul de cocos, care hrănește firul de păr și întărește rădăcina.

Gerovital Beauty este prima gamă de make-up din portofoliul Gerovital, produsele fiind îmbogățite cu ingrediente care hrănesc și protejează, dezvoltate de cercetători cu o vastă experiență în îngrijirea pielii. Se găsesc în magazinele de brand Farmec și Gerovital, pe www.farmec.ro, precum și la magazine partenere selectate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.