Fain & Simplu” la Opera Româna despre arta redescoperirii de sine

Mihai Morar a continuat seria conferințelor “Fain & Simplu” printr-o întâlnire maraton de peste 7 ore, cu invitați emblematici, pe scena Operei Române din București, unde arta și dialogul au fascinat și îmbogățit spiritual publicul. Peste 1.000 de oameni au petrecut sâmbăta perfectă în compania lui Mihai Morar și a invitaților săi, într-o atmosferă boemă, relaxantă, propice dialogului plin de emoție și învățăminte de viață.

Prezentările și dialogul invitaților, Petronela Rotar, Paul Tukaram și Cristian Onețiu au fost ca o călătorie spre marea redescoperire și redefinire de sine pentru publicul spectator, cărora le-au fost prezentate toate instrumentele pentru a-și desena viitorul în plenitudinea măreției pentru care s-au născut.

Paul Tukaram a punctat în discuția cu Mihai Morar că baza creației este iubirea, iar transformarea individului, fară critică, ci doar în acceptare, este o forma de creatie. Paul a punctat din nou, ca și in cadrul podcastului “Fain & Simplu”, că o minte sănătoasă oscilează permanent între stânga și dreapta, că fericirea și nefericirea merg mână în mână, sunt stări absolut firești, normale, pe care e bine să le acceptăm.

Invitatul special al ediției de sâmbătă Andrei Dunuță a făcut o paralelă între jocul de șah și viața de zi cu zi; maestru în “arta” vorbitului în public, Andrei a sfătuit publicul să caute progresul, nu perfecțiunea.

Cristian Onețiu, antreprenorul de Top 500 Forbes, care a reușit să găsească cheia succesului după patru falimente, ne-a îndemnat sa găsim instrumentele personale care să ne facă să ne mobilizăm pentru a ne atinge potențialul maxim în business, dar și în familie.

Petronela Rotar a explicat aspectele care definesc “înghețul emoțional” declanșat de rușine și dogmele sociale. Instrumentul de salvare propus de psiholoagă este conexiunea umană reală.

Ediția de sâmbătă a conferinței “Fain & Simplu” a fost a cincea întâlnire a comunității și prima desfășurată pe scena Operei Române, una din clădirile emblematice ale Bucureștiului, inclusă in patrimoniul național.  Arta și dialogul și-au dat mâna într-o simbioză perfectă, între intervențiile celor trei invitați pe scenă performând trupa de balet și Cvartetul Operei Naționale București.

Așa cum ne-a obișnuit, Mihai Morar, curatorul evenimentului, a fost puntea de legătură între Petronela Rotar, Paul Tukaram și Cristian Onețiu, împletind poveștile de viață ale celor trei și subliniind concluziile cu care să plece acasă publicul spectator.

LINK ediții podcast “Fain & Simplu”

Paul Tukaram https://www.youtube.com/watch?v=Fi7pCsaU8Bc

Cristian Onețiu  https://www.youtube.com/watch?v=CgPGH67_8Dw

Petronela Rotar https://www.youtube.com/watch?v=MWaf72ulvKc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.