Elysée a adus in Romania colectia La Route de Soie a casei Ormonde Jayne

Elysée a adus in Romania colectia La Route de Soie a casei Ormonde Jayne, alaturandu-se astfel unei liste foarte limitate de parfumerii exclusiviste din intreaga lume ce au in portofoliul lor aceasta colectie. De vreme ce conditiile actuale sunt destul de restrictive, lansarea acestei colectii a avut loc online, pe Instagram, Linda Jayne, creatoarea si fondatoarea casei de parfumuri Ormonde Jayne, fiind cea care ne-a introdus in acest minunat voiaj olfactiv pe Drumul Matasii.

Linda Jayne – Creator & Fondator “Atunci cand am creat parfumurile Ormonde Jayne scopul meu a fost sa folosesc doar elementele despre care eu consider ca definesc eleganta pura: calitatea mestesugurilor englezesti, arta parfumeriei franceze si senzualitatea si armonia Orientului.”

La Route de Soie – O calatorie in jurul lumii

O colectie de parfumuri precum o odisee, inspirata de arhicunoscutul Drum al Matasii si de povestile pline de senzualitate si mister ce il caracterizeaza. Intinzandu-se din China pana India, din Bizant pana in Alexandria si din Levant pana in Tanger, aceasta calatorie unica aducea impreuna flori rare, ierburi si mirodenii, matasuri rare dar si diferite civilizatii si culturi. Toate aceste elemente le regasim in parfumurile ce apartin colectiei La Route de Soie, adunate cu maiestrie de Linda, intr-un mod unic, astfel incat fiecare parfum reprezinta o transpunere olfactiva a unui punct important de pe Drumul Matasii.

LEVANT. O potiune a fericirii, a carei unica intentie este aceea de a fi ravasitoare. O nota delicata de bujor, adorata de toti iubitorii de flori, o nota incantatoare de crin, o ghirlanda din flori de portocal și iasomie.

BYZANCE. Magia moderna și puntea dintre Est și Vest, unde notele delicate de piele intalnesc note gurmande ce iti invadeaza simturile. Adevarate labirinturi pline de intriga si mister. Ambele delicate și catifelate, sofisticate și stralucitoare, inspirand o nesfarsita pasiune.

XANDRIA. Un parfum intunecat, plin de nostalgie si confundat cu amurgul, ce ofera un moment plin de senzualitate si de liniste. Foarte complex, parfumul are o personalitate puternica, iar notele pamantii sunt potentate de acordul de mar si de rom. Moscul si ambra de o calitate foarte rara ce se gasesc in acest parfum-bijuterie pregatesc drumul catre Nirvana. Acestea sunt doar 3 dintre cele 7 parfumuri-destinatie ale colectiei La Route de Soie, colectie ce este disponibila in foarte putine parfumerii din lume, atent selectate, printre care si ELYSEE.

Pret/ 50 ml: 730 lei

ELYSEE va invita intr-o calatorie olfactiva plina de culoare, de miresme si de povesti, povesti despre o lume in care frumosul si pasiunea reprezinta o continua sursa de inspiratie. In lumea ELYSEE timpul si spatiul se comprima pentru ca momentul trait sa capete o alta coordonata: aceea a visarii si a frumusetii atemporale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.