Elena Gheorghe a racit la filmarea noului clip “Vulnerabili”

Elena Gheorghe a lansat un nou single, “Vulnerabili”, care beneficiază și de un clip senzațional! Muzica nu moare nici în cele mai grele vremuri, muzica va continua să trăiască prin cei ce o iubesc, prin cei ce o ascultă, dar mai ales prin vocea artiștilor.

Elena Gheorghe, una dintre cele mai bune voci din România, nu a stat departe de studio și de platourile de filmare, nici în această perioadă, iar întâlnirile cu fanii s-au desfășurat online.

Surpriza începutului de toamnă vine cu o piesă și un videoclip nou! “Vulnerabili” este titlul noului single, lansat astăzi de Elena. Piesa este în tandem cu perioada prin care trecem cu toții, plină de vulnerabilități.

În videoclip, Elena apare în ipostaze senzaționale, “îmbrăcată” doar cu… 2 kilograme de sclipi.

După filmări am reușit să “împart” sclipici, timp de câteva zile peste tot. Casa a fost plină de “amprente” sclipicioase și cea mai fericită a fost Amelie, bineînțeles, care deja se vedea într-un basm cu prințese.

Clipul a fost filmat în două anotimpuri diferite: vară și toamnă. Vara am făcut saună în Grădina Botanică, iar toamna am filmat cadrele în apă, la puține grade, iar ce a urmat după… mi-a dat bătăi de cap.

Nu este prima dată când filmez în condiții “deosebite” videoclipuri, dar de data aceasta pot să spun că am avut  de tras. Am avut simptome de răceală, și am avut nevoie de câteva zile de recuperare. Partea bună din tot răul a fost că nu am avut concerte, căci altfel mi-aș fi pus vocea la încercare, după orele de stat în frig și apa rece. Dar a meritat, pentru că videoclipul a ieșit așa cum a fost desenat de regizor, iar piesa scrisă de Alex Pelin și Andy Platon este exact de ce avem nevoie”, spune Elena Gheorghe.

Link “Vulnerabili”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.