Eleganta masculina in primul magazin KIP inaugurat in Romania

Eleganta masculina in primul magazin KIP inaugurat in Romania. Vestea buna este ca un nou brand destinat domnilor este disponibil in Bucuresti. Inaugurarea a avut loc aseara in Park Lake Shopping Center, iar amfitrionul evenimentului a fost artistul Adrian Sina.

Eleganta masculina in primul magazin KIP inaugurat in Romania. Da, va invit sa ajungeti in primul magazin Kip deschis in Bucuresti. Oferta este diversificata, de la sacouri, camasi, pulovere, incaltaminte, curele si manusi pentru domnii din viata fiecareia, fie ca vorbim de fiu, tata, sot sau frate.

Eleganța brandului KİP, unul dintre primele branduri de modă pentru bărbați din Turcia, este acum în România! KİP a făcut primul pas în geografia Europei de Est cu magazinul deschis la București. Planul este ca pana in 2023 sa fie 8 magazine KIP în România.

KİP, unul dintre cele mai vechi și cunoscute brand-uri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Turcia a ajuns in Romania, fiind primul magazin al mărcii în Europa de Est.

Ieșind în evidență prin colecțiile sale elegante, de calitate, trendy, pline de culoare si inovatoare, KİP începe o nouă perioadă pentru moda destinată bărbaților în România.

Urmărind crearea experienței perfecte pentru clienții săi, KİP se distinge prin țesăturile sale de calitate, precum și prin modelele deosebite și inovatoare pe care le-a dezvoltat.

Urmărind tendințele în cel mai bun mod posibil, KIP aduce la un loc moda și calitatea pentru clienții săi, precum și cele mai bune prețuri și experiențe de shopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.