Ei sunt stiliștii români care au creat look-urile participanților la Eurovision 2022

Reprezentanții țărilor participante la Eurovision 2022 au afișat pe scenă look-uri impecabile și impresionante, iar multe dintre acestea au fost realizate de o echipă de stiliști talentați din România. Ioana Todoran și Sergiu Popa, hairstyliști din Cluj-Napoca, au făcut parte din echipa de specialiști internaționali Moroccanoil care s-au aflat în backstage și au creat coafurile artiștilor care au urcat pe scenă în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Sergiu Popa a fost ales câștigător al competiției de anul acesta “Show Us Your Style: Then and Now!”, devansând specialiști din întreaga lume. El a impresionat juriul cu două creații inspirate de moda anilor 80, coafuri ce au demonstrat abilitatea sa de a crea look-uri iconice, adaptate priopriei sale viziuni creative.

La fel s-a întâmplat și cu Ioana Todoran anul trecut, ea câștigând competiția din 2021 și fiind acum parte din echipa internatională Moroccanoil.

Look-ul reprezentantului României, Wrs, a fost creat de Sergiu Popa utilizând produse de hairstyling Moroccanoil.

Printre artiștii internaționali care au beneficiat de look-uri realizate de talentații stiliști români s-au numărat reprezentanții Estoniei, Islandei, Elveției, Portugaliei și Serbiei, cea din urmă, Konstrakta, având, de altfel, unul din cele mai iconice look-uri de la edițiile din ultimii ani. Și wrs, reprezentantul României, a beneficiat de implicarea celor doi stiliști.

”Lookul lui Wrs din finală a fost puternic, lustruit și perfect definit. Am folosit Moroccanoil Root Boost pentru volum, Moroccanoil Styling Gel, pentru modelare și fixare, și Moroccanoil Glimmer Shine pentru efect de gloss finish. Eurovision a fost de departe una dintre cele mai extraordinare experiențe pe care le-am avut vreodată. Am avut ocazia să fiu alături de stiliști renumiți precum Antonio Corral Calero (Executive Creative Director), Kevin Hughes (Global Artistic Director) sau Franck Perez (Team Educator), care, prin măiestria lor, le oferă artiștilor nu doar look-uri impecabile ci și motive să fie încrezători în ei înșiși, dincolo de toată presiunea pe care o exercită acest concurs. Este o adevărată artă ceea ce fac și este, pentru mine, o provocare să îi urmăresc în acțiune. Moroccanoil este o amintire pe care nu o voi uita niciodată”, declară Ioana Todoran.

Sergiu Popa, nou sosit anul acesta în echipa stiliștilor Moroccanoil de la Eurovision, declară: ”Experiența Eurovision mi-a întrecut așteptările. Am avut ocazia să lucrez în backstage cu echipa Moroccanoil, oameni cu o energie incredibilă, și să ne ocupăm de coafurile întregului staff, de la delegați, dansatori până la artiști. A fost o șansă imensă care m-a ajutat să cresc atât pe plan personal cât și profesional. Am îmbinat munca cu distracția și am avut o săptămâna incredibilă la Torino”.

La Eurovision 2022, din delegația Moroccanoil a României, au făcut parte și reprezentanții Top Line, distribuitorul oficial al brandului în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova, stiliști români care lucrează cu produsele Moroccanoil, și influencerii români Răzvan Simion și Daliana Răducan, coafura aceasteia din urmă fiind realizată de Ioana Todoran.

Echipa de stiliști români a fost formată din Cristi Pascu și Emilia Pascu (owneri la salonul Cristi Pascu Exclusive din București), George Soare (stylist si owner la salonul Tribute din București), Claudia Chițu (owner la salonul Apostroph din Piatra Neamț), Liliana Higiu (owner la salonul Floarea de Colț din Bacău), Mădălina Soare (stylist și owner la salonul Beautiful Estetic din Pitești), Mirela Constantin (stylist și owner la salonul Mirelle Hair Studio din Bistrița).

Sergiu Popa și Ioana Todoran sunt hairstyliști la salonul Vestige Centre Ville din Cluj-Napoca.

Moroccanoil este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul oficial al Eurovision Song Contest, celebrând astfel arta și individualitatea. Echipa Moroccanoil a fost responsabilă de stylingul artiștilor care au urcat pe scena Eurovision în 2021 și 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.