EDUCare – Educație pentru succes: o conferință de neratat de către părinți și specialiști din educație

Tehnologia, empatia și creativitatea nu se exclud în ecuația viitorului. Pe 5 aprilie, EDUCareEducație pentru succes, vorbim despre cum poate deveni educația motorul schimbării. Cadrele didactice pot beneficia de unul dintre cele 100 de locuri oferite lor la conferință de către E.ON, partener al evenimentului.

EDUCare – Educație pentru succes are loc pe 5 aprilie, între orele 9-17, la Biavati Events și le prilejuiește participanților întâlnirea cu specialiști din educație, psihologie, sănătate și domeniul financiar.
Din panelul de vorbitori fac parte Gáspár György, Oana Moraru, Ciprian Mihali, Urania Cremene, Ștefania Rusu, Marcel Bartic, Diana Stănculeanu, Alexandru N. Stermin și Dr. Diana Plăcintescu, iar conferința este moderată de Alex Zamfir.

EDUCare – Educație pentru succes 2025 abordează teme precum adolescența și relația părinți-copii în această perioadă plină de provocări, bullyingul și comportamentele agresive ale școlarilor, dezvoltarea gândirii critice, apartenența la grup sau modul în care (nu) învățăm din greșelile trecutului. Nu lipsesc din prezentările EDUCare nici subiecte din sănătate și zona educației financiare.

Evenimentul, organizat de Mozaic Media și Asociația Educație pentru succes, se află la cea de-a 7-a ediție și se adresează, în principal, părinților preocupați să își educe copiii pentru succes și să trăiască ei înșiși o viață cu sens, dar și cadrelor didactice.
De altfel, aceștia din urmă pot ocupa gratuit unul dintre cele 100 de locuri puse la dispoziția lor în sală de către E.ON, partener al evenimentului.

„Este a treia ediție EDUCare pentru care E.ON face acest gest de mare valoare, investind la propriu în educație și răsplătind energia și eforturile depuse de cadrele didactice care educă generațiile viitoare. Le suntem foarte recunoscători pentru acest lucru partenerilor noștri și suntem bucuroși că, în acest mod, EDUCare aduce la un loc toți factorii de influență din viața unui copil: părinții, educatorii și familia extinsă.“ – spune Cosmin Galeriu, organizator al evenimentului.

Participarea la conferința Educație pentru succes 2025 se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe entertix.ro

Cadrele didactice se pot înscrie aici: https://shorturl.at/JH9Yt pentru a beneficia de unul dintre locurile oferite de către E.ON.

DESPRE INVITAȚI
Gáspár Gyorgy este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, autor de cărți-bestseller (Copilul invizibil, Revoluția iubirii – o altfel de poveste despre atașament și relații, Mindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare, Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut, Când conflictul are sens) și cofondator al platformei Pagina de psihologie.

Oana Moraru este pedagog și consultant educațional, fondatoarea platformei Helikon și a școlii private cu același nume, cunoscută pentru viziunea sa asupra reformei educaționale, promovarea unei învățări centrate pe copil și dezvoltarea competențelor socio-emoționale.

Urania Cremene este mama unui adolescent și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România. Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania este creatoare a programului All About Parenting, prin intermediul căruia a ajutat peste 65.000 de părinți să-și crească și educe copiii cu fermitate și căldură.

Ștefania Rusu este Brand Angel la Banca Comercială Română (BCR), unde integrează educația financiară în campaniile de comunicare ale băncii și promovează responsabilitatea financiară. Crede cu tărie că România ar putea deveni o țară mult mai prosperă dacă fiecare dintre noi ar avea o bază de minimă educație în domeniul financiar.

Marcel Bartic este profesor de istorie cunoscut pentru metodele sale inovatoare de predare, implicarea activă în reformarea educației și prezența în mass-media, unde abordează subiecte legate de educație și societate.

Ciprian Mihali este profesor de filosofie contemporană la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A obținut două doctorate în filosofie, unul la Universitatea din Strasbourg și altul la Universitatea Babeș-Bolyai. Între 2012 și 2016, a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte țări din Africa de Vest.

Alexandru N. Stermin, licenţiat în biologie şi teologie, cu masterate în filosofie şi psihanaliză, este lector dr. la Facultatea de Biologie și Geologie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj. Este biolog și explorator și se implică activ în popularizarea științei și conservarea naturii.

Diana Stănculeanu este psihoterapeută și expert național în sănătate mintală, specializată în psihologia și psihoterapia familiei. Este formator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și colaborator al platformei Pagina de Psihologie.

Dr. Diana Plăcintescu este medic primar dermato-venerolog cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul dermatologiei, vicepreședinte al Asociației Române de Educație în Alergii și membră a mai multor asociații profesionale internaționale.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.