Dumbo”, o animație 3D care încântă și emoționează

Cea mai recentă producție a studiourile Disney, Dumbo” regizată de Tim Burton a fost vizionată în avanpremieră la Cinema City Cotroceni.

Peste 500 de invitați s-au reunit pentru a se întâlni cu simpaticul elefant Dumbo. Teo Trandafir, Anca Surdu, Ioana Ginghină, Vlad Huidu s-au bucurat alături de cei mici de acest film special, care a stârnit în timpul vizionării reacții emoționante.

“Pentru promovarea filmului am generat un conținut cât mai potrivit cu interesul imediat al canalelor media relevante, dar și pentru a maximiza impactul și vizibilitatea mesajelor. Mesaje creative, care au spus onest și credibil povestea simpaticului Dumbo.” a spus Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Events.

Povestea din filmul de animație e spusă prin ochii lui Dumbo, iar oamenii sunt doar personaje contextuale. Noul film al lui Tim Burton, însă, este o aventură fantastică ce extinde nu numai acțiunea, ci și transformă oamenii în personaje centrale, un pretext pentru a spune altfel povestea puiului de elefant în lume.

E o poveste foarte simpatică. Ideea unui elefant zburător e atât de populară și de iubită de oameni, mai ales pentru că e ceva primar și simplu”, spune regizorul Tim Burton.

Din distribuție fac parte Colin Farrell (Holt Farrier), Michael Keaton (V.A. Vandevere), Danny DeVito (Max Medici) și Eva Green (Colette Marchant). Dumbo” este regizat de Tim Burton, iar scenariul este semnat de Ehren Kruger.

Filmul este distribuit de Forum Film România și a avut premiera în cinematografe pe 29 martie, fiind disponibil în format 3D și IMAX 3D, subtitrat și dublat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.