Dublă lansare CND – PRO SKINCARE și MEDITERRANEAN DREAM

CND, lider mondial în domeniul produselor și serviciilor profesionale pentru unghii, a avut o dublă lansare în România.

Vedete, influenceri, clienți și reprezentanți Mass Media au descoperit, în premieră, CND™ PRO SKINCARE, o gamă profesională de produse pentru îngrijirea pielii, inspirate din produsele de spa și îmbogățite cu complex prebiotic de origine naturală, precum și CND Mediterranean Dream, noua colecție de lacuri de unghii clasice și semipermanente.

Dubla lansare a avut loc la salonul partener Top Line, Tribute Salon By George Soare.

CND™ PRO SKINCARE

CND™ PRO SKINCARE este o gamă profesională de ingrijire a pielii inspirată din produsele de spa. Dezvoltată împreună cu experți în ingrijirea pielii și profesioniști din domeniul nailcare, colecția este îmbogațită cu Prebiotic Complex de origine naturală, care ajută la îmbunătățirea barierei cutanate a pielii.

Are la bază o formulă vegană, iar ambalajul este realizat din materiale sustenabile. Produsele conțin ingrediente de origine naturală, precum Eucalipt, Ulei de Avocado și Unt de Shea, care ajută pielea să aibă un aspect mai sănătos. Întreaga linie este potrivită pentru toate tipurile de piele și este testată dermatologic.

CND™ PRO SKINCARE Exfoliating Scrub (pentru mâini)
Produsul reprezintă pasul 1 în ritualul de îngrijire a pielii mâinilor și este îmbogățit cu Prebiotic Complex, revigorant, ce netezește și conferă o piele radiantă, cu un aspect mai sănătos. Conține unt de shea de origine naturală, ulei de avocado și parfum ușor de castravete.

CND™ PRO SKINCARE Exfoliating Activator (pentru maini)
Pasul 2 al sistemului de exfoliere a mâinilor, fară apă, produsul este îmbogățit cu Prebiotic Complex revigorant, care activează și dizolvă cristalele exfoliante pentru o piele radiantă, cu un aspect mai sănătos. Formula are la bază frunze de aloe de origine naturală, cu efect calmant și parfum suav de castravete.

CND™ PRO SKINCARE Hydrating Lotion (pentru mâini și picioare)
Loțiune cu textură ușoară, îmbogățită cu noul Complex Prebiotic, este utilizată pentru masajul mâinilor sau al picioarelor. Hidratează pe măsura ce se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa în urmă reziduuri grase. Pielea capătă un aspect mai sănatos, întinerit. Este o formulă de origine naturală, cu unt de shea și ulei de avocado, și parfum delicat și revigorant de castravete.

CND™ PRO SKINCARE Mineral Bath (pentru picioare)
Gama pentru curățare si catifelare a picioarelor,îmbogatită cu noul Complex Prebiotic, hidratează pielea uscată sau aspră, reduce mirosul neplăcut, ameliorează disconfortul provocat de picioarele umflate. Pielea se simte reîmprospătată și are un aspect sănătos. Este o formulă de origine naturală cu eucalipt, ulei din frunze de arbore de ceai și extract de ulei din semințe de floarea soarelui. Are un parfum ușor și revitalizant de eucalipt.

CND™ PRO SKINCARE Intensive Hydration Treatment (pentru picioare)
Este un tratament intensiv hidratant pentru picioare, îmbogatit cu noul Complex Prebiotic care ajută pielea foarte uscată. Tălpile și călcâiele crăpate devin mai catifelate, iar pielea are un aspect mai sănătos. Formulă de origine naturală cu extract de ulei din semințe de floarea soarelui, unt de shea, ulei de avocado și frunze de aloe. Parfum delicat și revigorant de castravete.

08

CND™ PRO SKINCARE Exfoliating Sea Salt Scrub (pentru picioare)

Exfoliant pentru picioare îmbogățit cu noul Complex Prebiotic ce îndepartează delicat celulele moarte și redă strălucirea. Pielea se simte hidratată, catifelată, cu aspect sănătos. Formulă de origine naturală cu minerale, săruri marine și extract de ulei din semințe de floarea soarelui. Parfum delicat și revigorant de castravete.

CND™ PRO SKINCARE Callus Smoother (pentru picioare)

Soluție densă pentru pedichiură îmbogatita cu prebiotice ce acționeaza rapid și îndepărtează pielea dură sau aspră de pe călcâie în câteva minute. Pielea se simte catifelată și capătă un aspect mai sănătos. Fără parfum.

Colecția de vară CND Mediterranean Dream

Noua colecție de la CND™ Mediterranean Dream este inspirată dintr-un paradis cald de vară. Cu ajutorul noilor produse putem obține manichiuri și pedichiuri în nuanțe intense ce întruchipează esenta unei escapade relaxante și binemeritate.

Valabilă în ambele sisteme, CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent, cât și în CND™ VINYLUX™ Lac Clasic Reinventat, colectia de vara include Linen Luxury – un ivory cremos cu subtonuri de roz pudrat; Artisan Bazaar – un violet luminos cu un strop de albastru; Olive Grove – un verde stins, olive cu tentă de galben; Terracotta Dreams – o argilă brună cu tentă de roșu; Boats & Bikinis – un albastru marin și Limoncello – un galben cald.

CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent

Caracteristicile principale: Oferă 14+/21 zile de purtare, luciu intens fără a deteriora unghia naturală, lăsând unghiile cu un aspect sănătos după înlăturarea acestuia. Folosiți CND™ SHELLAC™ Original Base Coat sau CND™ SHELLAC™ Wear Extender; NOUL CND™ SHELLAC™ No Wipe+ Top Coat pentru 3 săptămâni de luciu intens și CND™ Lampa LED.
Acum valabil cu noua pensulă superioară CND™ SHELLAC™, cu 200 de fire, curbată, apreciată de profesionisti.

CND™ VINYLUX™ Lacul Clasic Reinventat

Caracteristici principale: Oferă polimerizare rapidă a culorii, 7 zile de purtare, strălucire cu aspect de gel semipermanent și ușor de aplicat, doar în 2 pasi. Sigilarea se face cu CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish Top Coat-ul cu strălucire intensa și uscare rapidă, formulă ce crește durabilitatea atunci când îl expunem la lumină naturală.

Produsele CND sunt disponibile în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.

Despre CND™
Fondat în 1979, CND™ (Creative Nail Design, Inc.) este lider mondial în produse și servicii profesioanale din industria manchiurii – incluzând CND™ SHELLAC™ Brand 14+ zile de culoare. Compania este profund angajată în promovarea industriei de îngrijire a unghiilor, CND™ dedică timp și resurse semnificative pentru cercetarea și dezvoltarea produselor, educație și asistență pentru clienți. CND™ oferă culori de unghii de înaltă performanță, în pas cu moda și tehnologia de ultimă oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.