Descopera noile balsamuri spray de la Nature Box

Ca răspuns la nevoile consumatorilor de a-și descurca ușor părul lung și de a-l aranja sau coafa fără efort, Nature Box lansează gama de balsamuri spray fără parabeni și siliconi, în trei variante naturale: cu ulei de avocado, de rodie și de măsline.

Una dintre provocările pe care le aduce părul lung este descurcarea de după spălare. În alegerea produsului potrivit, pe lângă efectul dorit, consumatorii țin din ce în ce mai mult cont de cât de naturale sunt produsele pe care le folosesc, dar și de ce impact au alegerile lor asupra mediului.

Gama de balsamuri Spray Express, de la Nature Box, este inovatoare prin prisma faptului că produsele au la bază 100% uleiuri naturale, presate la rece, iar formula lor nu conține siliconi, parabeni sau coloranți artificiali.

Dincolo de faptul că sunt certificate a fi integral vegane, fără ingrediente de origine animală, principalul beneficiu pe care îl au noile produse de la Nature Box este acela de a descurca părul instant, dar și de a-l ajuta să devină ușor de coafat.

Linia de balsamuri Spray Express este disponibilă în trei variante, în funcție de nevoia părului tău:

  • cu ulei de avocado – repară părul și permite o descurcare ultra-rapidă a acestuia;
  • cu ulei de rodie – ideală pentru părul vopsit, excelentă și pentru descurcare instantă;
  • cu ulei de măsline – îngrijește și hidratează părul lung, având, de asemenea, și avantajul descurcării cu ușurință a părului după spălare.

Nature Box a fost creată din dorința de a le oferi celor din generația Millenials produse care nu fac compromisuri în ceea ce privește compoziția naturală și care protejează mediul înconjurător. Pe lângă aceste caracteristici, produsele din gama Spray Express sunt ușor de folosit și adaugă un plus de dinamism stilului de viață alert al celor care care își doresc un păr îngrijit și sănătos, dar care să arate spectaculos în mod natural, fără artificii de coafare.

Produsele pot fi achiziționate atât online, cât și prin intermediul rețelei de magazine DM din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.