Descoperă colecția de pulovere de la Marks & Spencer potrivite oricărui stil

Marks & Spencer își îndeamnă toți consumatorii să se bucure din plin de magia sărbătorilor de iarnă, de toate momentele dragi petrecute alături de cei dragi și să transforme sărbătoarea Crăciunului în clipe speciale care să rămână amintire peste ani.

În acest sens, pentru sezonul de iarnă Marks & Spencer propune o colecție de pulovere cu diverse imprimeuri și modele, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Concepute din materiale sustenabile, însă fără a exclude confortul si versatilitatea, puloverele din colecția de iarnă pot fi accesorizate cu ușurință în mai multe ținute, asigurând astfel confort pe tot parcursul zilei datorită materialelor fine la atingere. De la un design clasic și atemporal, la pulovere jucăușe, cu mesaje ce îndeamnă la distracție și voie bună, o dată ce sunt integrate în ținută, vor aduce zâmbetul pe buzele tuturor.

Designul tradițional al puloverelor vor completa cu ușurință orice garderobă pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, selecția de articole pe care cei de la Marks & Spencer o propun fiind potrivită oricărui stil, astfel că întreaga familie se poate bucura de un item ce va atrage cu ușurință toate privirile. Varietatea de modele este reprezentată de combinațiile de culori jucăușe, ceea ce îl transformă și într-un cadou de Crăciun perfect pentru oricine. Nuanțele de roz, liliac și galben fluorescent pot fi combinate cu ușurință cu stilul clasic ce pune accent pe nuanțe de roșu, albastru bleumarin și alb.  

Spiritul sezonului de iarnă este transpus cu ușurință în modelele de pulovere disponibile în mai multe culori, texturi și care vin însoțite de mesaje amuzante. De la pinguini, urși și reni la care se adaugă stele, fulgi de zăpadă și mult sclipici, în colecția de la Marks & Spencer veți regăsi piese potrivite acestui sezon, dar mai ales modele ce pot fi incluse cu ușurință în orice styling și stil.

Totodată, puloverele din cașmir pe care Marks & Spencer le propune pentru acest sezon vor adăuga acel fine touch unei ținute casual, putând fi purtate și la cina de Crăciun, iar astfel ținuta se poate transforma cu ușurință într-una de ocazie. Versatilitatea pieselor din colecția de cașmir este și motivul pentru care ar trebui achiziționate, la care se adaugă și faptul că sunt călduroase și confortabile.

În colecția actuală, veți descoperi tricoturi subțiri, la baza gâtului, precum și cardigane pufoase și cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru fiecare membru al familiei. De la modele călduroase și elegante în același timp și până la pulovere din lână cu guler în V, toate item-urile propuse în noua colecție sunt ideale pentru a fi purtate în sezonul rece.

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.