Dăruiește un Crăciun mai bun. În siguranță, #NUDOARACASĂ

În luna în care cele mai frumoase povești se transformă în realitate, ParkLake Shopping Center te invită să aloci din timpul tău pentru a aduce bucurie copiilor aflați în grija Asociației M.A.M.E. În ciuda contextului actual, dominat de neliniști, care ne impune să păstrăm distanțarea socială pentru a petrecere sărbătorile de iarnă în siguranță, în ParkLake ai prilejul ca în luna decembrie să dăruiești în siguranță un Crăciun mai bun.

Vino în ParkLake și descoperă bucuria de a dărui!

Dăruiește câteva minute din timpul tău

Crăciunul este pentru fiecare dintre noi sărbătoarea pe care o petrecem în familie, în confortul casei noastre, în jurul bradului împodobit, așteptând să desfacem cadouri minunate. Însă în timp ce noi ne bucurăm de gesturi simple și firești alături de cei dragi, copiii aflați în grija Asociației M.A.M.E. se luptă pentru o nouă zi.

ParkLake te invită ca în preajma sărbătorilor de iarnă să dăruiești cel mai de preț cadou – timpul tău pentru a ajuta acești copii. Cu doar o fotografie poți contribui cu o donație de 10 euro către Asociația M.A.M.E., care în cele din urmă se vor transforma în cadouri minunate, la care acești copii visează de-a lungul anului.

Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie, făcută la corner-ul amplasat în Main Square, la postarea de pe pagina de Facebook a centrului comercial și împreună vom aduce un strop de magie în viața acestor copii.

Asociaţia M.A.M.E. (Maternitate, Advocacy, Medicină, Educaţie) este o organizaţie non-profit care sprijină copiii şi tinerii diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave din România.

ParkLake a pornit pe urmele lui Moș Crăciun

Crăciunul nu poate exista fără cel care împarte cadouri tuturor copiilor, mici sau mari. Deși anul acesta Moș Crăciun lucrează de acasă, din Laponia cea îndepărtată, nimic nu îl va opri să ajungă la copii, nici măcar distanțarea socială.

Chiar dacă anul acesta cel mic nu îl va putea îmbrățișa pe Moș Crăciun, ParkLake te pune în legătură directă cu cel mai îndrăgit prieten al celor mici, pentru ca să-i poți dărui copilului tău o experiență de poveste: o întâlnire video în direct chiar cu Moș Crăciun. Începând cu 6 decembrie, intră pe www.parklake.ro și programează o întâlnire video cu cel care are mereu de oferit doar bucurie. În perioada 14 – 20 decembrie, între orele 16:00 – 20:00, din confortul casei voastre, locul unde vă simțiți cel mai în siguranță, cel mic va străbate mii și mii de kilometri, cu viteza internetului, și va ajunge direct acasă la Moș Crăciun.

Bucură-te de cumpărăturile de Crăciun responsabil și descoperă în ParkLake cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, în condiții sporite de igienă și siguranță!

Ești pregătit să creezi un Crăciun mai bun?

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.