Dă jos rapid ce s-a depus de sărbători! Silhouette a lansat tratamente de remodelare și anticelulită la pret redus

Dă jos rapid ce s-a depus de sărbători! Silhouette a lansat pachete cu tratamente la preț redus! Stratul adipos depus de sărbători, din pricina meselor îndestulate și a activității fizice reduse, devine, la început de an, preocuparea multora dintre noi. Ce opțiuni avem pentru a reveni rapid în formă? Dietele drastice nu sunt o soluție indicată întrucât există șanse mari ca, odată ce revenim la un regim alimentar normal, kilogramele pierdute să revină.

 În aceste condiții și, în special în cazul persoanelor care depun strat adipos doar în anumite părți ale corpului, eficiente sunt tratamentele profesionale din saloane sau clinici, tratamente care acționează localizat.

 Centrele Silhouette (www.silhouette.ro) au lansat la început de an două pachete cu tratamente de remodelare și anticelulită, ce au rezultate rapide. Aceste pachete sunt disponibile la preț redus doar până la 15 ianuarie.

 SLĂBIT ÎN CENTIMETRI (10 sedinte)

6 X Superfast

4 X Slăbit Liberty

Preț special = 1512 lei (reducere de la 2520 lei)

 

ANTICELULITĂ (10 sedinte)

5 X Cellu KeyModule 2

2 X Paranesi

2 X Biostimulare Futura Pro

1 X Presoterapie

Preț special = 1020 lei (reducere de la 2040 lei)

 SUPERFAST reprezintă o combinație de două tehnologii: biostimulare și infraroșii, cu aplicarea de electrozi pe zonade tratament, cu efecte de slăbit, remodelare și anticelulită.

 SLĂBIT LIBERTY este o terapie pe bază de împachetare cu alge. Se recomandă celor care doresc să slăbească peste 5 kilograme și în cazul cărora excesul adipos este repartizat preponderent în jumătatea inferioară a corpului.

 CELLU KEYMODULE 2 este tratament de endermologie cu acțiune anticelulitică, de remodelare și antidepozit adipos sau fermitate și lifting cutanat.

 PARANESI este tratament anticelulitic ce presupune aplicarea de fiole specifice, Aminocel și Aminodren. Este un amestec de parafină și nămol îmbogățit cu alge micronizate. Parafina are rol de hidratare și îmbunătățire a calității pielii.

 BIOSTIMULARE FUTURA PRO este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

PRESOTERAPIA este un tratament ce acționează în sensul circulației limfatice, cu rol de eliminare a apei în exces și a toxinelor.

 Pachetele cu tratamente la preț special pot fi achiziționate doar până la 15 ianuarie.

 Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti – 0727225157

Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti – 0727225158

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.