Cum slăbește Adelina Pestrițu după naștere

Cum slăbește Adelina Pestrițu după naștere. Adelina Pestrițu a început în forță procesul de revenire în formă după naștere. Întrucât nu îi este încă permis să facă efort intens la sală, vedeta apelează la una din procedurile care au ajutat-o să aibă o siluetă perfectă și înainte de a rămâne însărcinată.

Adelina Pestritu slabeste dupa nastere cu tratamentul de criolipoliză de ultimă generație, pe care îl urmează la Centrele Silhouette, acolo unde își și întreține sănătatea și frumusețea tenului.

Astfel, vedeta a urmat ieri prima ședință de CLATUU după ce a adus-o pe lume pe micuța Zenaida Maria. 

 

Acest tratament elimină definitiv stratul de grăsime din zona unde este aplicat, în cazul vedetei, zona coapselor și a picioarelor. 

Pe acele zone sunt aplicate cele două dispozitive ale aparatului inteligent. Acestea absorb stratul excedentar de grăsime și distruge celulele adipoase, expunându-le la o temperatură de -9 grade, temperatură pe care pacientul nu o simte decât superficial la nivelul pielii. 

 Odată distruse, celulele de grăsime sunt eliminate în mod natural din organism în următoarele săptămâni.

 Procedura durează o oră, nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.

 

Tratamentul CLATUU de la Centrele Silhouette poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime: abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

 CLATUU este disponibil la Silhouette Unirii, din București (0727225157).

2 răspunsuri la Cum slăbește Adelina Pestrițu după naștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.