Cum scapă Ela Crăciun de picioarele umflate și dureroase din timpul sarcinii

Ela Crăciun se confruntă, precum majoritatea femeilor în perioada sarcinii, cu problema picioarelor umflate, grele, chiar dureroase. Cum disconfortul este accentuat și de căldura din timpul verii, vedeta a căutat soluții cât mai eficiente dar și sigure pentru a putea scăpa de această situație neplăcută, ce se accentuează în ultimele trei luni de sarcină.

 “Cred că toate mămicile îmi dau dreptate că una din problemele cele mai neplăcute din timpul sarcinii este atunci când reții apă, iar picioarele ți se umflă, abia mai poți purta încălțămintea preferată și, în plus, devin dureroase și te împiedică să te odihnești bine noaptea. Eu mă confrunt cu această problemă încă din luna a cincea, iar, din a șaptea, situația s-a agravat. Mai ales că sunt încă foarte activă în această perioadă. Am încercat masajul clasic, însă nu a dat rezultatele așteptate.

Ce dă rezultat în cazul meu este LPG Alliance, tratamentul de tip Endermologie pe care îl fac la Centrele Silhouette. Este tratamentul pe care îl urmam înainte de sarcină pentru remodelare corporală și care are acum un nou dispozitiv care îți oferă drenaj limfatic. Elimini chiar și 1 litru de apă din țesuturi”, mărturisește Ela Crăciun.

LPG Alliance este tratamentul, pe baza tehologiei de tip Endermologie, care stimulează 100% natural și extrem de eficient drenajul limfatic, cu rezultate imediate.

Disconfortul picioarelor, în cazul femeilor însărcinate, este cauzat de reținerea apei în exces de către organism, care pune multă presiune asupra uterului și a vaselor sanguine dimprejur.

 

Tratamentul patentat al endermologiei reduce nivelul de disconfort, în special în lunile de vară, perioada considerată cel mai greu de suportat de către femeile însărcinate.

 LPG Alliance, cunoscut în special ca și tratament de remodelare corporală și tonifiere, stimulează, de asemenea, celulele de sub piele, îmbunătățind astfel circulația sangvină și limfatică. Rezultatul? Organismul este ușurat chiar și de un litru de apă, iar picioarele devin mult mai ușoare.

 Cum acționează?

Țesuturile din profunzimea pielii sunt stimulate prin masajul oferit de un nou cap patentat al aparatului LPG Alliance, ce îmbină o rolă motorizată cu o clapetă cu acțiune secvențială.

Această stimulare multidimensională vizează diferite zone din fiziologia naturală a pielii – intern și extern, pentru a îmbunătăți starea și aspectul pielii.

 Cât costă

O ședință LPG Alliance pentru picioare ușoare are, la Centrele Silhouette din București, prețul de 319 lei.

 Unde găsesc LPG Alliance pentru picioare ușoare

Tratamentul LPG Alliance este disponibil la Centrele Silhouette din București și în clinicile și saloanele partenere Top Line din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.