Cum s-au distrat vedetele alaturi copiii lor la Zorky’s Planet de 1 aprilie

Sute de părinți și copii, printre care și vedete cunoscute din showbiz alături de cei mici ai lor, au petrecut ziua de 1 aprilie participând la petrecerea Marea Păcăleală ce a avut loc duminică la prânz la Zorky’s Planet, cel mai mare parc de disctracții indoor din România, situat în AFI Cotroceni.

Timp de aproape trei ore, copiii au asistat la un show de muzică, dans și magie, s-au pozat alături de mascotele Zorky și s-au jucat la zecile de aparate mecanice, electronice și simulatoare 4D din incinta parcului.

Anca Serea a sosit la petrecere alături de patru dintre copiii săi, Sarah, Noah, Ava și Moise. Cei mici s-au aventurat în atracțiile specifice vârstei lor. Noah și Moise s-au urcat în trenul de poveste din locație și la volanul unei decapotabile vintage. Ava și Sarah au preferat să se joace la masa de hochei Hello Kitty.

Oana Ioniță a participat la petrecere alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor. Micuții au preferat să se joace în simulatoarele 4D, și să se dea în faimosul roller coaster, singurul construit într-un mall în Europa de Est.

Carmen Negoiță a ajuns la eveniment alături de băiatul ei, Harry, și de trei nepoțele, acestea din urmă urcând pe scenă pentru a dansa și a bate la tobele bongo, alături de alții copii și de muzicienii prezenți la petrecere.

Andreea Perju a jucat, alături de cele două fiice ale sale, hockey de masă, ruleta multicoloră, s-au plimbat cu trenulețul și au condus mașinuțele tamponabile.

Giulia Anghelescu a jucat Derby alături de soțul ei, Vlad, și de fiica lor cea mare, Antonia, precum și hockey și fotbal de masă.

Giulia Nahmany a avut una din rarele sale apariții publice din ultimul an, fiind prezentă la petrecerea de la Zorky’s alături de cele două fiice ale sale.

La eveniment au mai participat Kinga Varga, precum și bloggeri și reprezentanți Mass Media alături de copiii lor.

Petrecerea de 1 aprilie deschide seria de evenimente speciale ce va avea loc în această primăvară în celebrul parc situat la etajul 1 al AFI Mall Cotroceni, care a fost dotat recent cu noi atracții pentru cei mici, printre care și jocuri de ultimă generație de la SEGA.

Zorky’s Planet este parcul de distracții preferat inclusiv de vedetele din România, printre cei care și-au bucurat copiii aducându-i aici numărându-se și Andreea Marin, Anda Adam, Corina, Andreea Mantea, Ellie White, Cove.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.