Cum plătești factura verii pentru părul tău?

Vacanța s-a terminat, dar părul încă păstrează amintirea verii. Una, adesea, neplăcută. Decolarea, uscăciunea și vârfurile despicate sunt cele mai comune probleme pe care vara le lasă în urmă. Întoarcerea din vacanță este cel mai bun moment pentru a începe repararea intensivă a podoabei capilare. Una dintre soluțiile care acționează rapid este gama EIMI de la Wella Professionals, este aproape ca o baghetă magică, îmbunătățind aspectul părului încă de la prima aplicare.

Vârfuri deteriorate

Dacă ți-ai petrecut vacanța la soare, nu te mira că părul este uscat și cu vârfuri despicate. Deși există și produse care promit remedierea vârfurilor deteriorate, cea mai bună soluție este o tunsoare care să asigure părului un aspect sănătos. Nu trebuie să-l scurtezi foarte mult, un centimetru poate fi suficient de cele mai multe ori. Însă poți folosi și EIMI Flowing Form pe lungime și inclusiv pe vârfuri pentru a le hidrata și a netezi cuticula. Produsul creează o netezime perfectă și care asigură o suplețe naturală. El reduce aspectul de frizz, dar și protejează părul de căldura ustensilelor de coafat, când este aplicat înaintea folosirii lor.

Păr fragil

Dacă ți-e dor de părul tău dinainte de vacanță, rezolvi ușor cu un drum la salon pentru un tratament de numai 15 minute. Wellaplex reușește să refacă structura părului, aducându-i forță de la rădăcină la vârf. Însă și acasă putem continua hidratarea și catifelarea părului folosind produsele de îngrijire din gama Oil Reflections (șampon, balsam, elixir, mască și uleiuri), care lasă părul de până la 3 ori mai neted decât alte produse similare. Părul devine nu doar frumos, ci și mătăsos și ușor de aranjat. Nu uita să folosești EIMI Thermal Image înainte de a folosi instrumentele de coafat pentru a proteja părul de uscare.

Păr decolorat

Razele UV decolorează părul și îl fac fragil. Vei veni din vacanță cu foarte multe nuanțe de culoare și cu multe tonuri de alamă. Pentru a reîmprospăta culoarea îngălbenită, ai nevoie de un tratament profesionist în salon, adică de un toner care să elimine nuanțele calde, pentru ca mai apoi să folosești acasă șamponul și balsamul Color Recharge pentru a menține culoarea vibrantă.

Păr plin de reziduuri

Praful, fumul și polenul nu sunt sigurele reziduuri pe care părul le poate acumula. După o vacanță la malul mării, el va fi plin de sare și clor. Color Renew curăță ușor culoarea oxidativă în profunzime, fără să deschidă culoarea naturală, pentru că nu conține perhidrol, și pregătește părul pentru o nouă colorare. Acest tratament îl vei găsi tot în salon, după care poți purifica părul acasă folosind șamponul Invigo Aqua Pure, care elimină impuritățile de la nivelul scalpului și apoi închei tratamentul cu sprayul EIMI Glam Mist pentru a readuce strălucirea părului, care protejează părul de uscăciune și acțiunea nefastă a razelor UV.

3 soluții de prevenție

  1. Părul tău are nevoie de protecție UV, așa cum și pielea ta are. Pe viitor, în vacanțele cu soare, folosește sprayul Invingo Color Brilliance Miracle BB sau Invigo Vitamin Conditioning Mousse înaintea expunerii la soare pentru a preveni deteriorarea părului.
  2. Folosește o mască peste noapte. La fel cum pielea poate fi calmată de un aftersun, o mască hidratantă va face minuni atunci când o lași să acționeze în timp ce tu dormi. Poți încerca Invigo Nutri-Enrich Mask la 3-4 zile, care va proteja părul de apă sărata și razele UV.
  3. Evită efectul de frizz cu crema de control Frizz Invingo Nutri-Enrich.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.